Hay aksi bir sorun oluştu!

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.822
17.323
Merhabalar hanımlar.
Telefondan KK ya baglanamiyorum!
Gidiyorum bir konu okuyorum yorumlara geçmeden bu yazı geliyor "Hay aksi! ......."
Android cihazdan baglaniyorum. Chromedan girdim aynisi Opera mini iyi dediler ondan yazıyorum aynisi. Ama sadece Kkda oluyor .2 saatlik filmi bile o yazı çıkmadan izleyebiliyorum ama KK da 5 dakika da bir çıkıyor. Sizde de oluyor mu?

Ben sürekli telefondan giriyorum tarayıcıdan öyle bir problem yok bende. Yalnız bazen sayfa kendi kendine atıp kapanıyor.

Merhabalar hanımlar.
Telefondan KK ya baglanamiyorum!
Gidiyorum bir konu okuyorum yorumlara geçmeden bu yazı geliyor "Hay aksi! ......."
Android cihazdan baglaniyorum. Chromedan girdim aynisi Opera mini iyi dediler ondan yazıyorum aynisi. Ama sadece Kkda oluyor .2 saatlik filmi bile o yazı çıkmadan izleyebiliyorum ama KK da 5 dakika da bir çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
Bende telefondan giriyorum , android işletim sistemi ve Chrome tarayıcıyla yazıyorum yorumumu bende sorun yok.

Birde su var simdi de oldu bu. Yorum yazmak için tikliyorum tuşlar çıkmıyor bir türlü . bu da yalnızca KK da oluyor. Simdi opera mini deyim bu biraz daha iyi..

O kapanma işlemi sürekli oluyor bende. Telefonun ana ekranına donuyor bir anda.
Anlamadım neden. Facebook a da chromedan gidiyorum ama sıkıntı yok. Ne bileyim dun 60 dakikalık diziyi hic donmadan izledim ama bir konu okuyamiyorum :-)
Ben sürekli telefondan giriyorum tarayıcıdan öyle bir problem yok bende. Yalnız bazen sayfa kendi kendine atıp kapanıyor.

Ben yazdim bununla ilgili yonetime..
Bende hay aksi degil de "bir sorun olustu sayfa tekrardan yukleniyor bla bla" cikiyor..
Ve bu bazen 5 dk icerisinde 10defa oluyor..
Yorum yaziyorum hopp sorun cikiyor ustune bir de bakiyorum yorumum silinmis.
Dedigim gibi bildirdim site beni surekli atiyor dedim ama cozum fln yok..

Bi ara sikayetler fln aradim boyle birsey bulamadim telimden suphelendim ama aynen sadece kk da oluyor ben de saatlerce youtube izliyorum..

Kullandigim cihaz iphone4s.

Birde su var simdi de oldu bu. Yorum yazmak için tikliyorum tuşlar çıkmıyor bir türlü . bu da yalnızca KK da oluyor. Simdi opera mini deyim bu biraz daha iyi..
Aynen bende de oluyor tuşlar ya çıkmıyor yada yada yarıda kayboluyorum sayfayı kapat tekrar yaz falan üşeniyorum çünkü bi yorum 15 dakikamı alıyor. Ve hep bir hata oluştu yeniden yükle yazısı çıkıyor.

Bu oldu az önce de . Ne yapmalı bilmiyorum giresim gelmiyor artik bu yüzden KK ya .
Screenshot_2015-04-21-12-52-44.png

Ben yazdim bununla ilgili yonetime..
Bende hay aksi degil de "bir sorun olustu sayfa tekrardan yukleniyor bla bla" cikiyor..
Ve bu bazen 5 dk icerisinde 10defa oluyor..
Yorum yaziyorum hopp sorun cikiyor ustune bir de bakiyorum yorumum silinmis.
Dedigim gibi bildirdim site beni surekli atiyor dedim ama cozum fln yok..

Bi ara sikayetler fln aradim boyle birsey bulamadim telimden suphelendim ama aynen sadece kk da oluyor ben de saatlerce youtube izliyorum..

Kullandigim cihaz iphone4s.
Bu çıktı az önce bende de...

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-21-12-52-44.png
    Screenshot_2015-04-21-12-52-44.png
    66,9 KB · Görüntüleme: 76
Aynen. Hele konu açmak tamamen dert. Telefonun not kısmına yazıyorum oradan kopyaliyorum zor bela konu aç yerine giriyorum da yapistiriyorum .
Aynen bende de oluyor tuşlar ya çıkmıyor yada yada yarıda kayboluyorum sayfayı kapat tekrar yaz falan üşeniyorum çünkü bi yorum 15 dakikamı alıyor. Ve hep bir hata oluştu yeniden yükle yazısı çıkıyor.

Bende tlf dan giriyorum chrome Dada denedim aynı sorun. Bazen iyi hoş kesinti yok bazen direkt sayfadan çıkıyor ve sadece KK de oluyor

X