Hay senin vicdanına...

Sevil1103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
2.904
3.558
İlk konumu yıkık, paramparça, şaşkın bir halde açmıştım.
Bir enkazın altında bırakılıp, karanlıkta yalnız kalmıştım.
Ve bana tüm bunları yaşatan çooook ama çooook güvendiğim kocamdı.
Ayrılmak istiyordu, biriyle flörtleşmişti ( mesajla ama ne farkeder, aldatıldım ) ben daha bunu öğrenmenin şokunu atamadan diğer yıkıcı darbe gelmişti, yıllaaaarca sevgisini sözleriyle hareketleriyle her daim göstermiş olan adam mutsuz olduğunu söylüyordu.
Sonra devam eden artçı sarsıntılarla enkazın altına itti de itti.
Hani bir insanı bir binanın 30 katından falan atarsınız da kemikleri parça parça olur, benim de ruhum o haldeydi.
Çıktım o enkazdan yaralı bereli, olsun çıktım ya...
Uzun zamandır ayrılma kararım var ama finansal açıdan bir türlü mümkün olamamıştı, giderleri ayıramamaktan, bazı ortak borçlardan vs .
Büyük kısmı çözüldü gibi ve ben artık git diyorum.
Adam bana ben o kadar kararlı değilim artık diyor ya, tövbe tövbe... Benim gözümde çok kötü bir insanmış ya vicdan yapıyormuş... Hay senin vicdanına, göreceğimi gördüm duyacağımı duydum vicdana falan gerek yok! Çocuğunu düşünüyormuş vs vs... Gerizekalı ben sırf çocuk için evliliğe devam edecek biri miyim, boşuna kafasını yoruyor.
Ne çok sever ne çok sayardım seni, gramı kalmadı.

Git defol, mutsuzdum diyordun ya git mutlu ol....

İlk konumu yıkık, paramparça, şaşkın bir halde açmıştım.
Bir enkazın altında bırakılıp, karanlıkta yalnız kalmıştım.
Ve bana tüm bunları yaşatan çooook ama çooook güvendiğim kocamdı.
Ayrılmak istiyordu, biriyle flörtleşmişti ( mesajla ama ne farkeder, aldatıldım ) ben daha bunu öğrenmenin şokunu atamadan diğer yıkıcı darbe gelmişti, yıllaaaarca sevgisini sözleriyle hareketleriyle her daim göstermiş olan adam mutsuz olduğunu söylüyordu.
Sonra devam eden artçı sarsıntılarla enkazın altına itti de itti.
Hani bir insanı bir binanın 30 katından falan atarsınız da kemikleri parça parça olur, benim de ruhum o haldeydi.
Çıktım o enkazdan yaralı bereli, olsun çıktım ya...
Uzun zamandır ayrılma kararım var ama finansal açıdan bir türlü mümkün olamamıştı, giderleri ayıramamaktan, bazı ortak borçlardan vs .
Büyük kısmı çözüldü gibi ve ben artık git diyorum.
Adam bana ben o kadar kararlı değilim artık diyor ya, tövbe tövbe... Benim gözümde çok kötü bir insanmış ya vicdan yapıyormuş... Hay senin vicdanına, göreceğimi gördüm duyacağımı duydum vicdana falan gerek yok! Çocuğunu düşünüyormuş vs vs... Gerizekalı ben sırf çocuk için evliliğe devam edecek biri miyim, boşuna kafasını yoruyor.
Ne çok sever ne çok sayardım seni, gramı kalmadı.

Git defol, mutsuzdum diyordun ya git mutlu ol....
sevil, bilmiyordum bu konuyu, saskin ve uzgunum.. Allahim icine ferahlik versin..

kotu bi evliliktense bazen bosanmak daha mutlu edici olabiliyor.. ilginc ama oyle..
Bu olaylar olana kadar kötü bir evliliğim var diye asla düşünmedim.
Nazik, düşünceli, sevgisini saygısını gösteren bir adam vardı.

Ama şimdi beş kuruşluk değeri kalmadı bunların.
Onca yıldır oluşturduğu sevgiyi saygıyı yıktı elleriyle.

X