hayal kırıklığı

cedric20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
363
75
Ne desem bilmiyorum.Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam.2013 te mezun oldum öğretmenim.Özel okulda çalışmak hiç bana göre olmadı.Çok zor şartlarda az maaşa çalistiriyorlar.Bu sene işi gücü bırakıp kpssye hazırlandım .O kadar umutluydum ki başaricam diye.Çok çalıştım .DEnemlerde puanların çok iyiydi gelin görün ki sınavda stresten gerginlik ten gk gy kısmında da bugün alanda da istediğim gibi yapamadim .o kadar kötüyüm ko ne yapicam ben şimdi yine özel okul yine iş görüşmesimi:KK43: üstelik erkek arkadaşımı da hayal kırıklığına uğrattim.çok inanıyordu kazanicağima.kendisi Dr çok zeki biri.sınavların çok kotu geçince kendimi onun yakına bile yakistiramaz oldum.ben bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim.konuşmaya o kadar ihtiyacim var ki...

Bu kadar ümitsiz olmayın

Hele bir sonuçlar açıklansın

Branşınızda atamalar çok mu yüksek puanlı?

Ah ah insanların kaderini böyle bir iki saatlik sınavlara bağlayan sisteme lanet olsun. Bunu söylemeseydim içimde kalırdı.

Ayrıca siz elinizden geleni yapmışsınız önemli olan bu. Olmadıysa da elbette üzüleceksiniz bu çok normal ama erkek arkadaşınızı hayal kırıklığına uğrattınız diye sakın düşünmeyin. Ne ilgisi var? Sınav anı bu, insan heyecanlanıp normalde yapabileceği şeyleri de yapamayabiliyor.

Eski erkek arkadaşım Kpss'ye girmişti. Çok da çalıştı, denemelerde hep yüksek alıyordu. Kesin kazanacak diye bakıyorduk. Sınav anında hiç de öyle olmadı, sınavı beklediği gibi geçmedi. Sonuçlar açıklandı kötü değildi puanı ama sıralamasından dolayı atanması da zor gibi duruyordu. Ama beni hayal kırıklığına uğratmış olmadı ki. Aksine ben moralinin bozuk olduğu dönemlerde onun daha çok yanında oldum. Eminim erkek arkadaşınız da size elinden gelen desteği verip sizin yanınızda olur ve sizin onu hayal kırıklığına uğrattığınızı asla düşünmez. Siz şu an üzüntüden olmayacak şeylere takılmışsınız sadece.

Hem sınavınızın kötü geçmesi, erkek arkadaşınızın sizden daha zeki olduğu anlamına gelmiyor. Zeka böyle şeylerle ölçülemez ki. Yani bir iki saatlik sınavlar bunu asla belirleyemez. Sakın böyle düşünmeyin o yüzden. Siz şimdi toparlanmaya bakın ve pes etmeyin şansınızı tekrar tekrar deneyin. Bu sadece bir kerelik olan bir sınav değil neticede. Asıl pes ettiğiniz zaman erkek arkadaşınızı gerçekten hayal kırıklığına uğratırsınız. Güçlü olun ki sizinle hep gurur duysun, zorluklara katlanmayı bilen bir sevgilim var desin.

Sınavda stres yapıp düşük alanlar çok malesef üzülme seneye gene girersin ama bu sefer sakinleştirici falan icersin. Erkek arkadaşın anlayış göstermeli çünkü suan senin moralin herkesinkinden daha bozuk

Bende geçen sene deli gibi ders çalıştım çok umutluydum. .Üstelik bölümümun kontenjanlari çok az 20 30 larda. Ağladım sizladim amma velakin bu yıl sınava bile giremedim büyük bir ameliyat geçirdim şuan iyileşmeye çalışıyorum ..allah başka dert keder vermesin. Bu sınav zekiligi çalışanları ayırt etmiyor nasip meselesi. Elinizden gelenin en iyisini yapmisinizdir gerisi allaha bırakın .sevdiğiniz kişide uzulmus hayal kırıklığı yaşamış olabilir ama yapacak bişey yok önünüze bakın. .dua edin

Sınavda stres yapıp düşük alanlar çok malesef üzülme seneye gene girersin ama bu sefer sakinleştirici falan icersin. Erkek arkadaşın anlayış göstermeli çünkü suan senin moralin herkesinkinden daha bozuk
Kazanicağini düşünüyordum moralim bozuldu dedi.öyle diyince ben daha kötü oldum maalesef:KK43:

Bende geçen sene deli gibi ders çalıştım çok umutluydum. .Üstelik bölümümun kontenjanlari çok az 20 30 larda. Ağladım sizladim amma velakin bu yıl sınava bile giremedim büyük bir ameliyat geçirdim şuan iyileşmeye çalışıyorum ..allah başka dert keder vermesin. Bu sınav zekiligi çalışanları ayırt etmiyor nasip meselesi. Elinizden gelenin en iyisini yapmisinizdir gerisi allaha bırakın .sevdiğiniz kişide uzulmus hayal kırıklığı yaşamış olabilir ama yapacak bişey yok önünüze bakın. .dua edin
Çok geçmiş olsun çok haklisin allah başka dert vermesin ama çok emek etti çok çabaladim boşa gidince çok kotu oluyor insan

sınavını bir kenara alıyorum neden erkek arkadaşın doktor iye yanına yakıştıramıyorsun kendini..sen sonuçta okulunu okumuşsun öğretmen olmuşsun..inan atanıp görevini yapamamak senin suçun deil...bunu erkek arkadaşında anlamalı..başını dik tut senin harika bir mesleğin var..öğretmensin sen..
eğer bu sene olmazsa birdahaki seneye sınava girersin..özel okulda öğretmenlik yaparsın yine..

sınavını bir kenara alıyorum neden erkek arkadaşın doktor iye yanına yakıştıramıyorsun kendini..sen sonuçta okulunu okumuşsun öğretmen olmuşsun..inan atanıp görevini yapamamak senin suçun deil...bunu erkek arkadaşında anlamalı..başını dik tut senin harika bir mesleğin var..öğretmensin sen..
eğer bu sene olmazsa birdahaki seneye sınava girersin..özel okulda öğretmenlik yaparsın yine..
Bilmiyorum psikolojim bozuldu galiba öyle söyleyince.

X