HAYAL KIRIKLIGI..

Umya

İslâm, güzel ahlâktır. (Kenzü'l-Ummâl, 3/17,)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.160
3.602
53
35
Sabah kalkip bir hevesle hazirlanip arada bir karnini sevip 'bunun varligini ogrenecegiz inaniyorum ' deyip
Sark mirildanarak dolanip
Vee tam evden cikarken bir lavaboya gidip
Hasta oldugumu ogrenip kahroldum resmen
O kadar umutluydum tum belirtiler vardi bugun ozel hastaneye kan testi vermeye gidiyordum
Evden nasil aglayarak ise geldigimi bilmiyorum
Sanki gercekten bebegimi kaybettim cunku var olduguna cok inanmistim o beni bu sefer terk etmez demistim amaa terk etti yine tutamadim ellerinden...
Y yer6melegi

Aglamakliyim ve agliyorum..

Aglamakliyim ve agliyorum..
Güçlü olmak zorundasın.. Biz kadınların doğasında var annelik iç güdüsü.. İnan neler yaşadığını çok iyi tahmin edebiliyorum çünkü bende hamile kalana kadar gerçekten çok sancılı süreçler yaşadım ama inan hani kafadan atınca oluyor diyorlar ya kesinlikle doğru kafadan attığım an oldu.. Lütfen en kısa sürede kendini toparla ve bi an önce başka şeylere yönel benden sana küçük bir tavsiye olsun :)

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin canım... belki şuan sana çok saçma gelecek ama ben kendi kendime adet goremedigim için senin yerinde olsam sağlıklı olduğumdan dolayı göbek atardım :) ne gibi bir sorun var, ne zamandır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama çok sukur sağlıklısın ve eninde sonunda olacak Allahın izniyle...

Tabii cok sukur sagligim yerinde insallah bir sonraki ay allah nasip eder

Tabii canimmm
Insallah toparlanmaya calisacagimm
En kisa zamanda dualarinizi esirgemeyin

Canimm vardir bunda da bi hayir inanki.. Eylul ayi sana ugur getirsin insallah hayirlisi ile sağlıkli bir bebege hamile kalirsin ve saglikli bi hamilelik geçirirsin insallah :*

Bitanem bende yasadim bunu iki gun once biliyosun dik dur Rabbim bizim nasil bebek istedigimizi biliyor ve biz bu zorluklari yasayip istedigimize gec kavustugumuz icin ona nasil sahip cikip annelik yapacagimizi...Oyle insanlar varki ailesinden gizli evlenmeden hamile kalip sonra cocugu dogurup iki gunlukken babasinin mezarini ustune diri diri gomen..Sence o insanlar hak ediyor mu anne olmayi...Rabbim goruyo herseyi vardir bi bildigi...Zamani var hayirli bi zamani var..Bunlari yazarken benimde gozlerimden yaslar akiyor bende tutamiyorum kendimi ama dik durmak zorundayiz cunku biz guclu birer anne olacagiz...

Canm yaa bosuna demiyoruz kafaya çok takmayin pskolojik belirtiler yaşarsiniz diye rahat biraksaniz kendinizi olacakta siz kendiniz yapiyosunuz şimdi dahami iyi oluyo böyle hayal kırikligi....

Yok kuzum benimkide negatif

Insallah canim
Canimm vardir bunda da bi hayir inanki.. Eylul ayi sana ugur getirsin insallah hayirlisi ile sağlıkli bir bebege hamile kalirsin ve saglikli bi hamilelik geçirirsin insallah :*
Insallah

Canm yaa bosuna demiyoruz kafaya çok takmayin pskolojik belirtiler yaşarsiniz diye rahat biraksaniz kendinizi olacakta siz kendiniz yapiyosunuz şimdi dahami iyi oluyo böyle hayal kırikligi....
Bu ay oyle yapacam takmayacammm insallah

Insallahhh melegimmmm insallahhh
İsteyim aglamakli geziyorum bir an once evine gitmek istiyorum
Kafaya takmayalim
Hesap kitap yapmayacam akisina birakalimmm

Canim benim aksam bi guzel uyu tamam mi kafani dagitacak bisilerle ugras
Eve gidip temizlik yapacagim bebegimmm
En iyi kafa dagitma yontemi
Sende dinlen tamam mi aglamak uzulmek yok

Kızlar ben kaç ay boyunca ovulasyon testi kullandım gün saydım hesap yaptım olmadı, amaaaan testleri bırakıyorum dedim, o ay oldu, her ay hastanede kan testi yaptırıp daha sonucum çıkmadan regl oluyordum, arkadan da olumsuz sonucu alıyordum, hesap yapmayınca takmayınca oldu , hastaneye de hemen gitmedim, ümitsizdim çünkü, beklemediğinde oluyor, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Uyudum biraz canim uyandim iyi gibiyimm canimm ama boyle degisik ruh hali icindeyim ayrica @fundiiiii ye de uzuldum bugun ondanda hayirli haber bekliyordum oda olmadi
Insallah senden hayirli haber aliriz umudum nesem sen olacaksin melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…