Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci foto da alt kısmında kırmızılık var gibi görüyorum 9 gün varay emin olamadım sanki var gibi. ilk fotoğrafta şeridin alt kısımda bi kırmızılık var gibi. kaç gün var regl döneminize?
evet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmediİkinci foto da alt kısmında kırmızılık var gibi görüyorum 9 gün var
Aslında çok erkenden test yapıyoruz ben geçen ay hamileymişim beklenen adet günü test yaptım negatif çıktı ama 3 gün sonra kanda pozitif gördüm tabi kimyasal gebelik oldu kanamayla son bulduevet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmedi
Alttakini 2 gün önce üsttekini de bugün yaptım yani bugün 9 gün var henüz ama sanki silik çizgi görüyor gibiyim kimseye bir şey de diyemiyorum insanlar delirdiğimi sanacak diye burdan sorup fikrir alıyorum sende henüz üzülme daha çok var dediğim gibi ben geçen ay beklenen reglimden 3 ay sonra öğrendimevet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmedi
bi 4-5 gün sonra yapsan çok daha net olur varsa , yumurtlama tarihini biliyor musun ?İkinci foto da alt kısmında kırmızılık var gibi görüyorum 9 gün var
Ovulasyon yapmadım ama uygulamaya göre 2-8 Eylül fakat karın ağrılarımı yumurtlama sancısı olarak düşünersem daha erken yumurtlamış olabilirim. 2 gün sonra tekrar yapacam ama sizde görebildiniz mi her iki testte debi 4-5 gün sonra yapsan çok daha net olur varsa , yumurtlama tarihini biliyor musun ?
İkisinde de mihiçbi şey yok
bi 4-5 gün sonra yapsan çok daha net olur varsa , yumurtlama tarihini biliyor musun ?
Ovulasyon yapmadım ama uygulamaya göre 2-8 Eylül fakat karın ağrılarımı yumurtlama sancısı olarak düşünersem daha erken yumurtlamış olabilirim. 2 gün sonra tekrar yapacam ama sizde görebildiniz mi her iki testte de
Ay ne güzel işaretlemişsiniz acaba şimdi yeniden test yapsam mı
Yeniden test yaptım