Hayalet çizgi gören var mı

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.950
483
26
Bir bu var

Eklentiler

• IMG_0391.jpeg
    IMG_0391.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 75
ay emin olamadım sanki var gibi. ilk fotoğrafta şeridin alt kısımda bi kırmızılık var gibi. kaç gün var regl döneminize?

evet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmedi
Aslında çok erkenden test yapıyoruz ben geçen ay hamileymişim beklenen adet günü test yaptım negatif çıktı ama 3 gün sonra kanda pozitif gördüm tabi kimyasal gebelik oldu kanamayla son buldu

evet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmedi
Alttakini 2 gün önce üsttekini de bugün yaptım yani bugün 9 gün var henüz ama sanki silik çizgi görüyor gibiyim kimseye bir şey de diyemiyorum insanlar delirdiğimi sanacak diye burdan sorup fikrir alıyorum 😂😂 sende henüz üzülme daha çok var dediğim gibi ben geçen ay beklenen reglimden 3 ay sonra öğrendim

bi 4-5 gün sonra yapsan çok daha net olur varsa , yumurtlama tarihini biliyor musun ?
Ovulasyon yapmadım ama uygulamaya göre 2-8 Eylül fakat karın ağrılarımı yumurtlama sancısı olarak düşünersem daha erken yumurtlamış olabilirim. 2 gün sonra tekrar yapacam ama sizde görebildiniz mi her iki testte de

Birde ben üstteki testi yani bugün yaptığım testi ilk idrarla yapmadım 3saatlik idrar ile yaptım

Ovulasyon yapmadım ama uygulamaya göre 2-8 Eylül fakat karın ağrılarımı yumurtlama sancısı olarak düşünersem daha erken yumurtlamış olabilirim. 2 gün sonra tekrar yapacam ama sizde görebildiniz mi her iki testte de
1726064223771.png

şu köşedeki renk değişimlerinde sanki var ama çok belirsiz

3 saatlik idrarla yaptım böyle çıktı siyah beyazda yaptım belli olsun diye ama bunda belli değil, acaba 3 saatlik olduğu için mi böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_0392.jpeg
    IMG_0392.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 44
X