Hayalet çizgi. Hayal mi görüyorum ?

Bende görüyorum bacım inşaallah hamilesindir
Adetim 15 gün gecikti. 2 gün önce kahverengi akıntım oldu 1 kerecik sonra geçti. 19 kasımda adet olmam gerekirdi 17 kasımda yumurtlama belirtileri yaşadım. Eğer gerçekten yumurtladıysam yumurtlamadan sonra 12. Günde kahve akıntı oldu. İnşallah geç döllenme falan olmuştur boşuna değildir

Anlattıkların gec döllenme ve yerleşme kanamasına benziyo. Yarın kan tahlili vermelisin

Yok istemiyorum. Pazara kadar beklicem. Pzt idrar yaparım tekrar gelmezse o zaman görürsem kan veririm. Çok korkuyorum testten
Bir kaç gün idrar testini tekrarlayın pazartesi yada salı kan verin bence değer yükselmiş olur varsa

İnşaAllah canım ben tüp bebek annesiyim normal yolla olmadı malesef ama Rabbim çokta aratmadı şükür 4 yaşında bir oğlum var şimdi tekrar gebeyim
Maşallah. Tedavi için ne yazık ki maddi durumum elverişli değil şuan. O yüzden dua ediyorum sadece. Bana da tüp bebek dediler. Maddi imkanı toparlayana kadar dua ediyorum belki gerek kalmaz diye

Maşallah. Tedavi için ne yazık ki maddi durumum elverişli değil şuan. O yüzden dua ediyorum sadece. Bana da tüp bebek dediler. Maddi imkanı toparlayana kadar dua ediyorum belki gerek kalmaz diye
Rabbim en kısa sürede nasip etsin bekleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…