- 31 Ocak 2025
- 185
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi selviboylumalyazmalim
Merhaba siz de hayalet çizgi görüyor musunuz ? Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görüyorum bacım inşaallah hamilesindirMerhaba siz de hayalet çizgi görüyor musunuz ? Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum sizce ?Eki Görüntüle 3682038
Adetim 15 gün gecikti. 2 gün önce kahverengi akıntım oldu 1 kerecik sonra geçti. 19 kasımda adet olmam gerekirdi 17 kasımda yumurtlama belirtileri yaşadım. Eğer gerçekten yumurtladıysam yumurtlamadan sonra 12. Günde kahve akıntı oldu. İnşallah geç döllenme falan olmuştur boşuna değildirBende görüyorum bacım inşaallah hamilesindir
Anlattıkların gec döllenme ve yerleşme kanamasına benziyo. Yarın kan tahlili vermelisinAdetim 15 gün gecikti. 2 gün önce kahverengi akıntım oldu 1 kerecik sonra geçti. 19 kasımda adet olmam gerekirdi 17 kasımda yumurtlama belirtileri yaşadım. Eğer gerçekten yumurtladıysam yumurtlamadan sonra 12. Günde kahve akıntı oldu. İnşallah geç döllenme falan olmuştur boşuna değildir
Yok istemiyorum. Pazara kadar beklicem. Pzt idrar yaparım tekrar gelmezse o zaman görürsem kan veririm. Çok korkuyorum testtenAnlattıkların gec döllenme ve yerleşme kanamasına benziyo. Yarın kan tahlili vermelisin
Regliniz geciktimiMerhaba siz de hayalet çizgi görüyor musunuz ? Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum sizce ?Eki Görüntüle 3682038
Evet 15 gün geçti. 15 gün için çok silik biliyorum ama 17 kasımda yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum.Regliniz geciktimi
Bir kaç gün idrar testini tekrarlayın pazartesi yada salı kan verin bence değer yükselmiş olur varsaYok istemiyorum. Pazara kadar beklicem. Pzt idrar yaparım tekrar gelmezse o zaman görürsem kan veririm. Çok korkuyorum testten
Geç yumurtlama geç döllenme olabilir kesin sonuç kan twstindeEvet 15 gün geçti. 15 gün için çok silik biliyorum ama 17 kasımda yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum.
En azından hayal görmüyorum emin oldum. Çok teşekkür ederim. Fazla umutlanmadan takip edeyimBir kaç gün idrar testini tekrarlayın pazartesi yada salı kan verin bence değer yükselmiş olur varsa
İnşallah düşündüğümüz gibidir. Belki 2025 bitmeden bir şov yaparGeç yumurtlama geç döllenme olabilir kesin sonuç kan twstinde![]()
İnşaAllah Rabbim gönlünüze göre versinİnşallah düşündüğümüz gibidir. Belki 2025 bitmeden bir şov yapar![]()
Amin hepimizin inşallah. Hepimizin kucağını doldursun rabbimİnşaAllah Rabbim gönlünüze göre versin![]()
Bu test Softec galiba canım . Bu marka yalancı pozitif çıkarıyor. Umarım sende doğrusu çıkmıştır. Yinede çok umutlanmaMerhaba siz de hayalet çizgi görüyor musunuz ? Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum sizce ?Eki Görüntüle 3682038
Yok bebetime. Çok kullanıyorum bu markayı hiç bir kez bile kuruma çizgisi falan vermedi bana. İnşallah bu kez de öyledirBu test Softec galiba canım . Bu marka yalancı pozitif çıkarıyor. Umarım sende doğrusu çıkmıştır. Yinede çok umutlanma
İnşaAllah canım ben tüp bebek annesiyim normal yolla olmadı malesef ama Rabbim çokta aratmadı şükür 4 yaşında bir oğlum var şimdi tekrar gebeyimAmin hepimizin inşallah. Hepimizin kucağını doldursun rabbim![]()
Maşallah. Tedavi için ne yazık ki maddi durumum elverişli değil şuan. O yüzden dua ediyorum sadece. Bana da tüp bebek dediler. Maddi imkanı toparlayana kadar dua ediyorum belki gerek kalmaz diyeİnşaAllah canım ben tüp bebek annesiyim normal yolla olmadı malesef ama Rabbim çokta aratmadı şükür 4 yaşında bir oğlum var şimdi tekrar gebeyim![]()
Rabbim en kısa sürede nasip etsin bekleyen herkeseMaşallah. Tedavi için ne yazık ki maddi durumum elverişli değil şuan. O yüzden dua ediyorum sadece. Bana da tüp bebek dediler. Maddi imkanı toparlayana kadar dua ediyorum belki gerek kalmaz diye
Amin inşaallahRabbim en kısa sürede nasip etsin bekleyen herkese![]()