Hayalet çizgi var mı ? :(

melekistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
576
361
103
38
Kızlar lütfen yardım ! Hayalet çizgiyi görüyor musunuz ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 548
Golgede flasi patlatmadan bi ceksene ayni bu uzakliktan bi golge goruyorum bn ama net degil cnm var gibi insallah

Bir bakıyorum göremiyorum bir bakıyorum var gibi geliyor.1,5 yıldır Bebek hasreti çekiyoruz lütfen bu sefer olsun :( ama artık çok istediğim için öyle görmek istediğimden oluyor galiba :( normalde 26 günde bir adet oluyorum ama klomen vs kullanımı ile tedaviden beri bazen 28 29 günleri buluyor sat 1 ağustos. Kan tahliline de artık cesaret edemiyorum her ay hüsran tükendim artık :(

Dikkatli bakinca hafif bi golge var ama sen bizden daha iyi faredebilirsn cnm yarin tekrarla testi varsa 1 tik daha belirgin olur diye biliyorum yanlissam hamisler duzeltsin

Evet yarın sabah idrarı ile tekrarlayayım en iyisi sanırım ben artık hayal görüyorum çizgi bir var gibi bir yok gibi geliyor :(

Ya orda nasil diyim cizginin yeri oldugu noktada koyuluk var evet flashli ckmde bn gordum yarin tekrarla bize hbr ver umarim vardr o cizgiyi gordm

Hayırlısı olsun uzun zamandır tedavi görüyorum ama prolaktin yüksekliği başıma bela olmuş durumda çok yıprandığım için bu ay doktora gitmemiştim ara vermiştik tedaviye. Allah hepimize sabır güç kuvvet versin

üstte T yazan yerin altından çok hafif sağa doğru olan çizgiyi bende gördüm ekranı geriye doğru eğdim görünce çok şaşırdım ilk defa bi hayalet çizgiyle karşılaşıyorum :) İnş hayırlı haberlerle gelirsin :)

Back
X