Hayalet çizgi var mı ? :(

Adetine daha 10 gün varsa gebelik olsa bile çıkmayabilir Canım ya. İlacını iç sıkıntı olmaz diye düşünüyorum adetine bir kaç gün kala yaptırırsın testini en erken. Testlerde çizgi varsa gerçi gebelik çıkar mı hemen bilemedim :))

Bi tanesinde çizgi oluştu ama ikincide dediğim gibi dağılma oldu ve sonra yok oldu.bizim bu ilaç çok kuvvetli eğer gebelik olusuyor ise de düşük yapmasından korkuyorum. O yüzden gidip sorcam yarın hemsireye. Bu arada sen dostineksi nasıl kullaniyorsun?

Canım benim doktor sonuçlara göre çok değiştirdi ilk kullandığım Zaman pazartesi perşembe önce günde yarım başlattı ilk hafta yarım içtim sonra tama çıkardı sonra tahlillerime baktık değerlerim düşmeyince 1 ayda 2 kutu bitirtti 8lik kutulardan. O şekilde 0a düştü değer sonra bıraktığım ay hemen geri yükselince artık uzun süreli devam dedi artık gebelik olana kadar 10 günde 1 tane tam içiyorum canım bu daha kaç ay devam eder bilmiyorum ...

Bana da haftada bir tane tam iç dedi.her carsamba bir tane içiyorum. Daha iki tane içtim çarşamba 3.ici cem ama içmeden önce yarın bi sağlık ocağına gidip test yaptirayim diyorum

Bana da haftada bir tane tam iç dedi.her carsamba bir tane içiyorum. Daha iki tane içtim çarşamba 3.ici cem ama içmeden önce yarın bi sağlık ocağına gidip test yaptirayim diyorum
Eğer için rahat edecekse yaptır madem canım ama daha adetine çok olduğu için sonuç negatif çıksa da gebelik var ama daha kanda çıkmıyor da olabilir ondan dedim

Eğer için rahat edecekse yaptır madem canım ama daha adetine çok olduğu için sonuç negatif çıksa da gebelik var ama daha kanda çıkmıyor da olabilir ondan dedim
İlk testimde ki silik çizgi heycanlandirdi beni.yoksa bende zaten boşuna heveslendigimi biliyorum aslında zaten bir ay denedik olmadı adet oldum.sonra iki hafta memlekete gittim birlikte olmadık.sonraki iki haftada da nasıl hemen belli olsun ki demi hemen ilk ilişkiden mi hamile kalmam gerekir. Ki zaten yumurtlama tarihi adet den ondört gün önce oluyorsa o zamana da denk gelmiyor. Boşuna umitlendim galiba ama olsun saglikocagina bi gideyim de içim rahat etsin

naptın Canım tahlil yaptırdın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…