neden öyle oluyor ki canım ya
Benimde adetim saşmazdi dedim ya. Cocuk dusununce ve adetin gununu de bilince stres oluyorsun..
O yuzden gecikiyor. Rahim hazirlaniyor derler birde..
Bak arkadaşim anlatiyor gecen gun allahin mucizesi iste.
Yumurtlama gunu 13 u iliskiye giriyolar cocuk yapacaklar ya yapiyolar. Sonra aradan 1 hafta geciyo esi iliskiye girmek istiyo kizda diyorki hayir cocuk tuttuysa falan düşer zarari olur falan diye. Eşi israr edince kizda tmm diyor iliski oluyor...
Ve o kiz 20.gunde o istemedigi iliskiden hamile...!!!
Gec dollenme olmuş diyince doktor şasiriyo yumurtlama gununu soyluyo doktor hayir şu tarihte yumurtlamişşin diyor...
Allahin takdiri işte allah biliyor. Bu yumurtlama da boş allah istedikten sonra adete 1 gun kala bile oluyor.
Sen bol dua et. Iliskini normal seyrinde yap. Isteyince yap esine de baski yapma cnm. Cocuk yapacaz iliski bilmem ne falan. Ayak kaldirma hikayesi yarim saat yat hikayesi de yalan bence. Bak ben adetime 1 hafta kala iliski oldu ben istemiyordum cocuk. Esim boşalmiş biran karisiklik oldu 5 dk faln baktim esim muhabbet ediyo benle. Dedmki napiysn ???
O da hic dedi anladim o an hemennnn kalktim yikadim binbir lafla esime falan kizdim icini bile yikadim düsün.
Iste o zaman hamile kalmişim ben. O yuzden duani et rabbine birak... eger cok takiyorsan adet gunlerini aklinda tutma. Erken ogrensen ne olacak ? Deger yukseliyormu ? Kese gozukecekmi ? Kalp atisi ne zaman ? Bitmiyorki. Bakma bu ay test yapmama benim. Cikmicagini bile bile yaptim regl tarihimi bilmeden sonra baktim regle kac kalmis diye. Canini skma bebegim allah hayirlisini hayirli zamanda versin bize...