Hayallerim Var Benim

LilyEriksen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
262
2
96
İzmir
Aşk Hikayelerimiz bölümüne yakışan öyle çok şey yazıcam ki şimdi , gerçekten hikaye sanırım...

4 yıllık bir birlikteliğim var , evliliğe ise henüz en az 2 yıl ... Ve ben beklemekten çok sıkıldım , daha doğrusu bir an önce evlenmek istediğim hevesli olduğum için sabırsızlandığım için ve sonuçta o günler gelmediği için üzülüyorum...

Dünyanın en saçma şeyini bile yaptım , google'a girip "zamanı ileri alma" yazdım :) Tabi doğal olarak bi sonuç yok ama elden ne gelirki umut dünyası işte...

Erkek arkadaşımın ablası var evli ve bebekleri var , sık sık onlara gideriz ... Erkek arkadaşım anlatır ablası ve eniştesinin çıktıkları dönemlerde yaptıklarını yok sonra nişanlılık dönemlerini , sonra düğün hazırlıklarını vs vs bi ilişkide geçen önemli günlerdeki herşeyleri işte , hayaller kuruyorum bende bizde bi an önce onları yaşayalım diye... Evlerine gittiğimizde bebekleri yokken , evlerine özenirdik erkek arkadaşımla ; bizimde salonumuz şöyle olsun böyle olsun diye , sonra bebekleri oldu bebişlerine özenir olduk , bi an önce bebeğimiz olsun ister olduk :)

İlersi için o kadar güzel hayallerim var ki ; geçen gün oturup internetten yatakodası takımı salon takımı yok gelinlik damatlık vs işte herşeyin fiyatına bakıp istediklerimizi seçtik ve bütçe çıkardık :) Ev kurma ve düğün masrafları toplam 42 milyar tuttu...

Bunları yaparken o kadar mutlu oluyorum ki , sanki 1 ay sonra evleniyorum gibi hissediyorum bazen , ama sonra uyanıyorum birden rüyadan öf diyorum daha çok var :(

Alışveriş merkezlerine gittiğimizde , mutfak gereçleri seçiyorum her seferinde , bak bu olsun bu olsun dediğinde ise yok onun rengi diğeriyle uymaz ama diyebiliyorum bazen sanki alcakmış gibi ciddi ciddi :)

Burdaki yeni evli arkadaşların evlerinin linklerini gönderiyorum , bak bu ev çok güzel bizimkide böyle olsun diyorum...

Gece yattığımda , evlendiğimizi onun işten geldiğini , benim ona güzel yemekler hazırladığımı , yemek yedikten sonra birlikte bulaşık yıkadığımızı ve ardından gezmeye gittiğimizi düşünüyorum...

Her ay düzenli gelin ve ev dekorasyon dergileri alır oldum , gelinliğimin modelini tasarlıyorum , düğünün konseptinine uygun olmasına dikkat ediyorum...

İnternetteki başka çiftlerin düğün fotoğraflarına , videolarına , albümlerine bakıp onların yerine bizi koyuyorum her seferinde...

Ordan burdan geçerken rast geldiğimiz kiralık evleri arayıp fiyatlarını öğreniyoruz mesela sanki tutacakmışız gibi...

Bunları neden size yazdım bilmiyorum ama amacım sadece içimi döküp rahatlamaktı , reelde birisine anlatsam delirdiğimi düşünebilir :)

Son düzenleme:
bir an bunları sanki kendim yazmışım gibi hissettim .. aşk adamı böyle yapıyor işte :)):16:

niçin daha 2 yıl var henüz canım okuyomusunuz

Benım okulum bıttı ama erkek arkadasımın son senesı canım , bıde askerlık falan derken anca ıste :)))

bir an bunları sanki kendim yazmışım gibi hissettim .. aşk adamı böyle yapıyor işte :)):16:

Sevınıyorum benım gıbı baskalarınında oldugunu gordukce :))) aynen ask ıste bu hale getırdı :)

Back
X