Hayat boyu yalniz mi kalicagim?

Melii24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
29
7
1
32
Öncellikle Mrb arkadaslar yeni üyeyim.
Bir kac Ay sonra 24e giricem allahin izniyle. Unv bitirdim bu yaz meslegimide aldim sükür iyi bi isimde var.
Avrupada dogdum buyudum hala burda ailemle Beraber yasiyorum.
Sorunum, bu yasima kadar dogru duzgun bi iliskimin olmamasi....
Güzel oldugmun farkindayim cevrede ilgide cekerim kilo fln verdim duzenli spor yapiyorum bi 5kg daha vericem. Elin yüzümde duzgun boyumda iyi ama ask konusunda nedense cok basarisizim... özel birsey yapmiyorum Yani ama göruyorum etrafimdaki cogunun iliskisi var kimisi evli vs buda beni dusundurmuyor degil...
Sadece 2kisiyle "ciktim" gibi bisey oda birinde 19-20yasindaydim 2ay fln surdu Yani bi iliski bile degildi. Yabanciydi ztn hayat bakisimiz ayni degildi.. Sonra hayatimin hatasini yaptim Netten turkiyeden biriyle bi kac Ay konustum 1,5yil önce 2sefrr turkiyeye gittim mal gibi borclandim ettim biraz ustelik hic uygun degildik Yani gercekten sevmemistim bile sonra ztn cok gecmedi hemen syrildim.
Bu iki kisi tip olarak benden cok geriyedelerdi ve ben yinede sans vermek istedim hersey Tip degil diye ama meger yanilmisim cunku insan dis görunusde begenmesi lazim..
Yasadigim sehirde bir iki turk arkadasim var ara sira görustugum diger arklarimda yabanci ama Onlar kendidide yabanci Benim gibi burda dogma buyume ara sira onlarls görusuyorum..
Grrcek aski bulmam icin ne yapmaliyim??
Yani erken yasta evlilik istemiyorum zaten ben ama dogru kisiyi Nasil nerde bulabilirim??
Öyle Tinder fln üye degilim cunku ciddi degil diye duydum bu yuzden hic bisey yapmiyorum Yani Isten eve , spor salonuna ,bazen arklarla glrusuyorum veya ailemle biseyler yapiyoruz felan...
Bende yakisikli buldugum ve iyi karakterli birisini istiyorum kendime yakin ve yanima yakisan ama olmuyo... Türkiyeden dusunmuyorum burdan birini istiyorum musluman olss yeter aslinda kafalarimiz fln uysa.. Aslinda turk isterdim ama dedigim gibi fazla genis turk cevrem Yok burda..
Kader kismet biliyorum ama biseyler yapmam mi gerekiyo yoksa hic bisey yapmamsk mi?
Lutfen yardim Edin

bence türk isteme. buradakiler bulsa yabancı erkekleri kaçırmazlar. kendine güveni olan, dürüst, iyi bir yabancı erkekle yoluna devam et.

yabanci bi erkekle evlen elinde imkan varken biz zorunluluktan turklerle evleniyoruz

bence türk isteme. buradakiler bulsa yabancı erkekleri kaçırmazlar. kendine güveni olan, dürüst, iyi bir yabancı erkekle yoluna devam et.

Haklisin zaten babamdan dolayi turk erkeklere baya gicik oldum cogu hep herseyi kadindan bekleyen tipler istemiyorum.. yabancida olan musluman degil sorun bu.. Baska yabanci musluman bulmakta kolay degil

Önce insan olsun ne Müslüman erkekler var eşlerine yapmadıkları kalmıyor
Hayırlısını iste Allah'tan elbet zamanı vardır

Hmm anladım..Sosyalleşmek lazım sanırım kurslara fılan gıtmek mı lazım evlenmek ıcın.Bende bılmıyorumki bılsem kendımde uygulıcam :))
Sosyalim sosyal olmasina okul hayati fln bitti Benim icin bitirdim cunku tekrar böyle kurs fln jgrasmak istemiyorum acikcasi..
Yani bisey yapmak mi gerekiyo hic yapmamak mi bilemedm gitti :

Hmm anladım..Sosyalleşmek lazım sanırım kurslara fılan gıtmek mı lazım evlenmek ıcın.Bende bılmıyorumki bılsem kendımde uygulıcam :))
:))Benim abimde aynı dertten muzdarip 30 yaşına girdi kainatta benim istediğim gibi kız yok diyo artık ne istiyorsaama birazda sosyalleşmek lazım birde kriterlere bakmayın gün gelir hiç ummadığınz birine aşık olursunuz ((inşallah))

Nasip kısmet diyelım.Nasibimizse taşın altında olsakta bulur bizi.beklıyelım bakalım nolcak bu beklemelerın sonu :))

Bu kadar bekar evlenmek isteyen kız ve erkek var ama kimse kimseyi bulamıyo :)) böyle bı uygulama mı yapsak napsak :)

Evet haklisin ama bi kac arkadasim var sonra iste isyerinden arklar fln bi yqstan sonrada insanin vakti kisitli oluyo

Bu kadar bekar evlenmek isteyen kız ve erkek var ama kimse kimseyi bulamıyo :)) böyle bı uygulama mı yapsak napsak :)

Haklisin :) Ya ben erken yqsta evlilik istemiyorumda ciddi bi iliskim olsun istiyorm sonra kismetse evlilik diyelim ama olmayincada olmuyo iste :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…