yabanci bi erkekle evlen elinde imkan varken biz zorunluluktan turklerle evleniyoruz
bence türk isteme. buradakiler bulsa yabancı erkekleri kaçırmazlar. kendine güveni olan, dürüst, iyi bir yabancı erkekle yoluna devam et.
Öyle ama yabancilarda musluman degil ve Benim icin bu önemliyabanci bi erkekle evlen elinde imkan varken biz zorunluluktan turklerle evleniyoruz
Müslüman olmasın diyosun yaniÖyle ama yabancilarda musluman degil ve Benim icin bu önemli
Hem yabancı hem Müslüman olsun istiyorMüslüman olmasın diyosun yani
Bulamadık şöyle yakışıklı elinden her iş gelen cömert kibar boylu Poslu bi yabancı damatyabanci bi erkekle evlen elinde imkan varken biz zorunluluktan turklerle evleniyoruz
Hmm anladım..Sosyalleşmek lazım sanırım kurslara fılan gıtmek mı lazım evlenmek ıcın.Bende bılmıyorumki bılsem kendımde uygulıcam :))Hem yabancı hem Müslüman olsun istiyor
Tam aksini diyorum musluman olsun :)Müslüman olmasın diyosun yani
YaniBulamadık şöyle yakışıklı elinden her iş gelen cömert kibar boylu Poslu bi yabancı damat
Sosyalim sosyal olmasina okul hayati fln bitti Benim icin bitirdim cunku tekrar böyle kurs fln jgrasmak istemiyorum acikcasi..Hmm anladım..Sosyalleşmek lazım sanırım kurslara fılan gıtmek mı lazım evlenmek ıcın.Bende bılmıyorumki bılsem kendımde uygulıcam :))
:))Benim abimde aynı dertten muzdarip 30 yaşına girdi kainatta benim istediğim gibi kız yok diyo artık ne istiyorsaHmm anladım..Sosyalleşmek lazım sanırım kurslara fılan gıtmek mı lazım evlenmek ıcın.Bende bılmıyorumki bılsem kendımde uygulıcam :))
Nasip kısmet diyelım.Nasibimizse taşın altında olsakta bulur bizi.beklıyelım bakalım nolcak bu beklemelerın sonu :)):))Benim abimde aynı dertten muzdarip 30 yaşına girdi kainatta benim istediğim gibi kız yok diyo artık ne istiyorsaama birazda sosyalleşmek lazım birde kriterlere bakmayın gün gelir hiç ummadığınz birine aşık olursunuz ((inşallah))
Bu kadar bekar evlenmek isteyen kız ve erkek var ama kimse kimseyi bulamıyo :)) böyle bı uygulama mı yapsak napsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?