Hayat bugün size ne verdi ?

ne kadar zor bir yıl geçirmişim.. ne kadar çok dertle uğraşmışım. hele o sağlık dertleri yok mu.. doktorumun gözünde bir damla umut arayarak baktığım kontrol günleri..mafoldumben hayat bugün bana ne kadar güçlü olduğumu nelere dayanıp çok şükür yaşıyorum dediğim günleri hatırlattı. yeni bir yıl yepyeni takvim yaprakları bebeğime kavuşma umudu verdi..:hooray: yeni yıldan en çok sağlık diliyorum.. hepimize..

karmançorman rüyayla başladı hayat bugün..
ilerleyen zamanda edirneye bilet vermesini diliyorum
yeni yıla dair umut hayal vs. nesende vermedi hayat bana.. çok şükür rabbim bugünüme.

yeni bir yıl...
yeni umutlar....
anne olma umudu.....
karışık tost ve sıcacık bir çay verdi....

çook üzücü bir haber.
insanların bu kadar mı zalim olacağını...
hala aklım hayalim almıyor....
bol bol gözyaşı pişmanlık ve çaresizlik çırpınışları ...

çok eğlenceli, sağlıklı sıhhatli birgün verdi. daha ne olsn.Çok şükür halimize :Saruboceq: opuyorumnanaktan

her adet bitiminde olduğu gibi sanırım yine mantar verdi.. hayat bu konuda saolsun bana çok cömert her ay veriyor delikafadulden

Eşim arabamızı üstüme verdi.(çok abuk bi cümle oldu ama siz anladınız dimi neden bahsettiğimi?)Şeniz
Onun dışında sabah doktora gittim ve reflü tanısı koydu,bana bir sürü ilaç verdi:çok üzgünüm:
Allahıma çok şükür kızım ve eşim iyiler.

sezgilerim ne kadar kuvvetliymiş onu anladım bugün
sevdiklerimi hissedebiliyorum, çok çok uzak da olsak
aradaki bağlar çok sağlamsa kopmuyor onu gördüm
pek mesudum
bir de müfettiş gelme ihtimali vardı sanırım gelmeyeceklermiş, buna ayrıca bir sevindim

Kizima siddetli agri verdi , ben ise gerekeni fazlasiyla (!) aldim kimseden bir beklentim yok ....ikimiz iyiyiz, Allah izin verirse daha da iyi olacagiz insallah istemeyen,sevemeyenin de cani sagolsun...

Allahıma şükürler olsun ki gereken ödemelerimizi yapabilidik. Paralarımızı hayat bizden aldı ama. Ne kadar dürüst bir esnaf olduğumuzu hatırlatanlar sayesinde bizde hayattan alacaklarımızı aldık. Şükürler olsun yaradana.

Back
X