Hayat çok zor..

Beratmm

Beratim.
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
341
81
43
Hayat çok zor.. evlilik çok zor..çocuk büyütmek zor diyenler ,gelin dertleselim ;-)

evet yaaa davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş :) ama hiçbirşey için keşke demiyorum önemli olan da bu sanırım :). hayat öyle zor öyle sınavlarla dolu ki önemli olan ALLAH'A sığınıp doğru şekilde ustesinden gelmek. hepimize ALLAH'IM kolaylık ve sabır versin arkadaşlar :)

Amin hepimize kolaylik versin Allah. Rabbim yanımızda olsun ,Allahtan herzaman sabır istemisımdir .

annelik hem güzel hem de sabır isteyen bir sorumluluk ama zor da olsa çok güzeeeeeellll

amin. ALLAHım herkezi yuvasında mutlu huzurlu etsin. nerelisin

ben de tokatın pazar ilçesindeyim :)

Tam benlik bi konu buaralar cildirmis durumdayim evlilgim iyi esimi seviyorum ama cok zor cok evlilik cocuk es hepsinin sorumlulugu git gide artiyo daha basindayim gerci bazen bekarligimi dusunuyorumda nekadarda rahatmisim hayat toz pembeymiş resmen simdik gercekler var

ben de aynı sizin gibiyim bu ara psikolojim çok bozuk gülmük bile istemiyorum eşimi çok seviyorum severek de evlendim. bebeğimi de çok seviyorum ama bazen çok zorlanıyorum dediğiniz gibi bekarlıkta hayat toz pembeymiş. pişman değilim asla ama bu ara da hiç iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…