Hayat size ne ifade ediyor

Hepimiz kendimize motivasyon vermek zorundayiz. Hergun off boyle yasamak istemiyorum dersek ne psikoloji kalir ne de yasanacak bir hayat. O yuzden toparla kendini. Herkesin hayati gulluk gullistanlik degil ki ama yasamak icin savasma gucumuz var. Sende biraz savasci olmak zorundasin, simdiden pes etmissin:KK20:

Yasın 25 ve bu karamsar hallerde nedir? Belki bi geçiş dönemi falandır, yoksa hepmi böylesin? Eger öyleyse bi uzmana görünmende fayda var, hepimizin hayatı dört dörtlük değil

hayat bana dua, ümit , hayaller...bunları ifade ediyor şu ara:)
hayal kur derim o yüzden
kendini geliştirmeye çalış hedeflerin doğrultusunda
dolu dolu seveceğin şeyleri yap
balık tut mesela:)

Hepimiz kendimize motivasyon vermek zorundayiz. Hergun off boyle yasamak istemiyorum dersek ne psikoloji kalir ne de yasanacak bir hayat. O yuzden toparla kendini. Herkesin hayati gulluk gullistanlik degil ki ama yasamak icin savasma gucumuz var. Sende biraz savasci olmak zorundasin, simdiden pes etmissin:KK20:
İste o motiveler icin diyorum ittire ittire gidiyor die.hep bi savas modu guclu kadin olmak istemiyorum mutlu kadin olmak istiyorum

Ben de böyleydim. Hiçbir amaç bana tatmin edici gelmiyordu. Hayattan hiçbir beklentim yoktu, aileme arkadaşlarıma da fazla düşkün değilim. Sonunda yaratanın rızasına uymaya çalışmakla hayatım anlam kazandı. Sıkıntıya sabır, mutluluğa şükür öyle sürüp gidiyor.

Bazen kimseyi sorumluluklari dertleri dusunmeden hic bilmedigin bi sehirde kaybolmak guzeldir.
Duz, dum duz yurumek.
Beynini calistirmadan.
Dusunmeden.
Sonunu dusunmeden.

Denemelisin.

İste o motiveler icin diyorum ittire ittire gidiyor die.hep bi savas modu guclu kadin olmak istemiyorum mutlu kadin olmak istiyorum
O zaman hayal et.. Ben cok hayal ederim severim yani..

Mesela örnek veriyim okula giderken hava soguk buz gibi yollarda surunuyorum taa aksama kadar oglumu goremiyorum basliyorum hayal etmeye :) Bi kac yil sonra meslegim olacak maasim su kadar olacak calisma saatlerim daha guzel olacak vs vs oyle oyle kendime motivasyon veriyorum arabaya yakit verir gibi aksama kadar ses cikarmadan ders yapiyorum:KK70:

X