Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Irki yüzünden zamaninda dislanmis ve böyle ayrintili düsünmesini anliyorumOlanlar onun suçu değil ki.Siz olayların ne kadar içindeyseniz o da o kadar içinde.Neden ırkı yüzünden kendini suçlu hissediyor ? Biz (olaylara karışmadığımız sürece) ne kadar masumsak o da o kadar masum.Kürt-Türk diye bir ayrım söz konusu olamaz. Başka bir sıkıntısı olabilir mi ?
Baska sorunu olabilirmi hic fikrim yok :/Bu konu karışır ve kapanır. .
Başka sorunları olamaz mı?
Oturup konuşun. .
Baska sorunu olabilirmi hic fikrim yok :/
Benim söyleyeceklerim bu kadardı.Siyaset her zaman korkutmuştur beni.Tekrar konuşmayı deneyin.Umarım en kısa zamanda düzelir.Irki yüzünden zamaninda dislanmis ve böyle ayrintili düsünmesini anliyorum
Kürt-türk ayrim yok olsaydi ztn benimle birlikte olmazdi ama yinede bi dislanma korkusu var. Evet haklisin olanlar tabiki onun sucu degil
Ama kendi kültürüne olanlari düsünüyorum ve anliyorum böyle davranmasini üzülmesini düsünmesini. Kendini suclu his etmiyor sadece dalgin bu konuda ve kendini düsünerek daha fazla üzüyor bununda farkindayim
Kim dislamiş ki?Irki yüzünden zamaninda dislanmis
Konuşma tarızınızdan nedense dertten çok biraz siyasi tartışma ortamı yaratmaya çalıştığınızı düşünüyorum.
Aynen benide ve kendim siyasetle hic ugrasmiyorum.Benim söyleyeceklerim bu kadardı.Siyaset her zaman korkutmuştur beni.Tekrar konuşmayı deneyin.Umarım en kısa zamanda düzelir.
Kim dislamiş ki?
Ozaman size tavsiyem derdinize odaklanın, ayrıntılarla mağdur edebiyatına dönmesin konu. Dışardan görünen bu, şahsi fikrinizi bilemem.Böyle düsünüyorsaniz cok yanlis düsünmüssünüz! Tartisma yaratmak istemiyorum.
Demişler mi bu yüzden diye.Iliskilere adim atarken irki yüzünden kabul edilmemis
Ozaman size tavsiyem derdinize odaklanın, ayrıntılarla mağdur edebiyatına dönmesin konu. Dışardan görünen bu, şahsi fikrinizi bilemem.
Baska bisey olamaz mi? Aranizda bence baska bisey var da siz oyle yorumluyorsunuz gibi geldi bana.
Ben yari kurdum ve asla sucluluk duymuyorum, cunku olanlarin benimle ilgisi yok teroristlerle ilgisi var.
O yuzden anlayamadim bu bakis acisini. Bana mantikli gelmedi acikcasi
Canim içi dolu insanlar yani kültürel sosyal olarak belli bir düzeye gelmiş insanlar böyle şeylere takılmaz. Siyasetle nasıl uğraşıyor ne yapıyor yani?Kendisi siyasetle cok ugrasiyo.
Aramizda baska bisey olsa neden böyle dolandirimki lafi ? Sucluluk hissi duymuyor ztn sadece dislanma korkusu