Hayatım Bitecek ..Bu konuyu yazmak doğru mu bilmiyorum Ama çok büyük derdim var

allover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
27
6
28
Merhaba herkese, buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten çok zor durumlar içerisindeyim

Nereden başlayacağımıda bilemiyorum ..

Ben geçmişte bir çok hatalar yaptım güvenilmemesi gereken insanlara güvendim ve onlar tarafından kullanıldım yani bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım küçük hatalar çok büyük yanlışlar doğurdu yani birilerine güvendim ve onlar benden yararlanmaya başladılar tehdit edildim ve daha bir sürü şey ...

Neyseki o kötü günler bitti ve bu şu anki sevgilim sayesinde oldu o beni korudu kolladı sevdi sahiplendi bana kimsenin vermediği kadar değer verdi..
Ama gelin görün ki şuan o kadar kötü bir duruma geldikki ne yapacağımı bilemiyorum evlenmek istiyor yani benim yaşım şuan evlilik için uygun değil yani reşitim ama kesinlikle bu yaş ne benim ne de ailemin evlenmemi istediği yaş değil . Bana diyor ki aileni ikna et nişan yapalım sonrada evlenelim ama ben kesinlikle istemiyorum çünkü ailemde istemiyor ve ben onları üzmek istemiyorum diyor ki ben sana o kadar değerverdim seni korudum ama sen bana aynı değeri vermiyorsun bazen alttan alttan herşeyi ailene anlatırım gibi şeyler söylüyor ve şuan beni kaçıracağını söylüyor ben gerçekten onunla evlenirsem tüm hayatım bitecek ama evlenmezsem de bitecek ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen

yeni üye ve böyle bir konu acayip geldi... kimse kimseyle evlenmeye mecbur değildir. evlenmezsen hayatın bitmez senin ailen yok mu be evladım...

kaç yaşında erkek arkadaşın, neden bu kadar aceleci davranıyor ki. geçmişe çizgi çekmiş belli ki ama bu ne acele çözemedim.

ve evlendiğimde hayatım bitcek evlenmediğimde de bitecek derken ne kastediyorsun. :KK1:

sen daha kaç yasindasin ki reşit degilim dysun ama cok seyler yasadim dyosun nasil sıgdirdin onca seyi hayatina. evlilik icin yasin cokk kucuk bende erken evlendim sakın byle bir hata yapayim deme

sen istemiyosun evlenmeyi ailen istemiyo ee o xaman ne evliligi be kuzum hemenn gt annenle knus beni kaçrcakmis de seni ailen koruma altina alsin. bu araa hata derken biraz açarmisin ne tür hatalar ??:110:

Gerçekten seviyor ve istiyorsan evlilik icin erken olduğunu ailenin de erken dediğini anlat biraz zamana ihtiyacinin olduğunu söyle. o da gercekten seviyorsa bekler anlayisli olur.zorla evlenmek ne demek. . Hem gecmisini biliyor hem destek oluyor hemde ufaktan ailene söylemekle tehdit ediyor. anlayamadim niyetini bu adamin..acele etme.

Merhaba herkese, buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten çok zor durumlar içerisindeyim

Nereden başlayacağımıda bilemiyorum ..

Ben geçmişte bir çok hatalar yaptım güvenilmemesi gereken insanlara güvendim ve onlar tarafından kullanıldım yani bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım küçük hatalar çok büyük yanlışlar doğurdu yani birilerine güvendim ve onlar benden yararlanmaya başladılar tehdit edildim ve daha bir sürü şey ...

Neyseki o kötü günler bitti ve bu şu anki sevgilim sayesinde oldu o beni korudu kolladı sevdi sahiplendi bana kimsenin vermediği kadar değer verdi..
Ama gelin görün ki şuan o kadar kötü bir duruma geldikki ne yapacağımı bilemiyorum evlenmek istiyor yani benim yaşım şuan evlilik için uygun değil yani reşitim ama kesinlikle bu yaş ne benim ne de ailemin evlenmemi istediği yaş değil . Bana diyor ki aileni ikna et nişan yapalım sonrada evlenelim ama ben kesinlikle istemiyorum çünkü ailemde istemiyor ve ben onları üzmek istemiyorum diyor ki ben sana o kadar değerverdim seni korudum ama sen bana aynı değeri vermiyorsun bazen alttan alttan herşeyi ailene anlatırım gibi şeyler söylüyor ve şuan beni kaçıracağını söylüyor ben gerçekten onunla evlenirsem tüm hayatım bitecek ama evlenmezsem de bitecek ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen
evlenme şekerim zorunda mısın kimseyle minnet borcun var diye evlenilmez ki :KK14:

Sana cidden saygı duysaydı yapmanı istemediğin bir şey için baskı kurmazdı, sandığın kadar mükemmel değil yani.

Ailen haklı, çok gençsin evlenmek için.evlenme.

Evlenmezsen hayatın niye biter orayı çözemedim? Daha 19 yaşındasın okulunu bitir,hayatta karşına çok insan çıkacak. Doğru zamanda evlenirsin.

Başına gelenlerden dolayı sağlıklı düşünemiyorsun bence kuzum. Bir süre kafanı dinle, okuluna git. Mutlaka eğitimin , mesleğin olsun,kendi ayakların üstünde duracak duruma gel. Başına gelenler özgüvenini zedelemiş, hayatta tek başına bir şeyler başarmak kazanmana yardımcı olur diye düşünüyorum.

Başına gelenleri taşıyamıyorsan belki de psikoloğa görünmelisin?

Evlenmeyeceğini net söyle ,kesin konuş. Olmazsa ayrılırsınız dünyanın sonu değil ya. Bu adam kaç yaşında?

Edit: tehdit şantajı okumamışım.
Bu herif normal değil insan sevdiğine şantaj yapmaz. Ailene söyle bu herif beni kaçırcakmış de. Bu herife de de ki, kime isterse gitsin anlatsın elinde kanıt yok,iftira der geçersin kimse ona inanmaz.Onunla evlenmem için uydurup şantaj yapıyor dersin ailene de.

Son düzenleme:
kımse senı zorla evlenmeye zorlayamaz tehdıtler den basladıysa bu ıs yurumez senı kuklası yapmaya calısıyo

Face bi konu mu bilemiyoruz tabi ama eğer doğruysa Allah yardimcın olsun. Yaşadıkların eminim çok zordur. Zaten az çok tahmin edebiliyorum. Gecmsite yaşadıklarını Ailene anlat diyemem çok zor çünkü. Ama annene beni kaçırmak istiyo vs de ve bu çocuktan kurtul. Telefon numaranı vs de değiştir sana ulaşamasin. Havlayan köpek ısırmaz belki sadece blörf yapiyodur

Siz gecmisinizi kimseye anlatmak zorunda degildiniz, erkek arkadasinizin da bilmesi gerekmezdi. Ayrica sahip cikti diyorsunuz, pardon ama siz sahipsizmisiniz? Kimsesizmisiniz? Birtakım hatalar yapmissiniz tamam bunlar dogru seyler degil kesinlikle, ayrica evlenmeden once iliskiye kesinlikle karsiyim. Ama onemli olan klasik olacak belki ama hatalarindan ders cikarmaktir onemli olan. Bence ailenizle konuşun, o kisiyle evlenmek zorunda da degilsiniz.

Öncelikle söylediklerinizin çoğunda haklısınız evlensem hayatım bitecek çünkü mutsuz olacam ailemin rızası olmadan olacak ve beni silecek ailem evlenmesem yine bitecek çünkü aileme herşeyi anlatacak yaptığım bütün yanlışları ve o zaman yine ailemi kaybedecem iki türlü de onları üzecem bencilce davranıp istemediğim bi hayat yaşamıycam herşeyi göze alıyorum diyemiyorum çünkü ucunda ailem var

Psikolojimin bozuk olduğunun farkındayım yıllardır ama gidemedim psikoloğa ciddi ciddi bi özgüven problemim var ..
haklısınız bi çok şeyi o kadar erken yaşadımki şuan o kadar pişmanım ki zaten çoğu zaman kendimden nefret ediyorum işte bu yüzden bencilce davranamıyorum ..

Şimdiden seni tehdit eden bir insan evlenince her sinirlendiğinde bunları yüzüne vuracak. Evlenme sakın ailenede bu konuyu anlat. Daha çok gencsin hicbirsey için geç değil hayatını baştan düzenle. .

Küçücük yaşında büyük hatalar yapmışsın tamam da bir erkek olmadan düzlüğe çıkamıyor musun? Kimseyle evlenmek zorunda değilsin,tek başına ayakların üzerinde dur. Hem de ailene anlatırım diye tehdit ediyormuş,emin misin sen bu adamın doğru insan olduğuna?

yaşadıklarımı ona anlatmak zorunda değildim ama ona dürüst olmak zorundaydım yalanlarla bi ilişki kurmak istemedim ki ben anlatmasamda o öğrenirdi zaten ..

Bu adamın doğru insan olduğuna emin olmadığım için evlenmek istemiyorum ya zaten ama aileme anlatamam bu cesarete sahip değilim

Bu adamın doğru insan olduğuna emin olmadığım için evlenmek istemiyorum ya zaten ama aileme anlatamam bu cesarete sahip değilim
Sen bu adama senden korkmuyorum, hatta kendm gidip aileme anlatacağım de, hatta annene anlat. Kimbilir hangi amaçla seni tehdit ediyor

Yeni üye olmam fake hesap gibi gelebilir ama ben sürekli dışardan okuyordum forumu ve gerçekten ilk defa bi konuda üye olmam gerektiğini hissettim bende istemezdim ilk böyle bir konuda sizden yardım istemeyi çoğunuzun yaşı benden büyük diye yardım istiyorum sadece

X