• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımızdaki insanın gerçekten evlenmek istediğini nasıl anlarız?

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
683
Arkadaşlar;
benim birlikte olduğum erkek arkadaşım ilişkimiz boyunca evlenelim demekten kara fatma gibi ters döndü o zaman ben emin olmaya çalışıyordum şimdi kavgalar çoğaldı askere gitti geldi.şimdi ben diyorum o oralı olmuyor bu ne tezatlıktır anlamadım gitti.ne yani şimdi vazmıgeçti yada büyüdü akıllandı mı ne oldu??:oklava:
şimdi el birliğiyle bana yardım edin.ne yapmam gerekli;..:enbuyukkk:

3 yıl oldu.ailelerimiz bu işe tamam gözüyle bakıyordu.şimdi annem olmayacak diye bakıyor karşı taraftan bir hareket göremeyince

o sana söylerken o da karşı taraftan bi hareket görmüyordu....

her neyse askerden geleli ne kadar oldu onun etkiside olabilir açıkça konuş ciddi bi şekilde..

bence hala aynı düşünüyodur cnm. Ama şuan biraz toparlanmayı bekliyor olabiir.

sanırım ilişkinizde sorunların olmadıgını gormeye çalışıyor
o kavgaların etkisi ile böyle düşünüyor olabılır
tavsıyem sana bellı sure pozıtıf davran bakalım sonuc ne olacak 3,4 ay boyle devam et

olumlu davranıp gidişatı görmeye mi çalışıyım.bu ilişkide benim tarafımda hiç mantık yok.sadece duygularla hareket ediyorum.ailesi kapn diyo çalışma yok diyo(oğulları da çalışmıyor) yani anlayacağınız acayip bir şekildeyim elim kolum bağlı gibi. bunları bildiğim halde rest çekemiyorum.yine o o diye çırpınıyorum ne olacak bu halbenneyaptımki

aılesı kapn dıo sana da calısma dıo
ogulları da mdı calısmasın
obaa ne zengınlık hanım böle
kpncaksan kabul edıyosan calısmamasınını onun da senınde, ne dıyosun bu fıkre?

Arkadaşlar;
benim birlikte olduğum erkek arkadaşım ilişkimiz boyunca evlenelim demekten kara fatma gibi ters döndü o zaman ben emin olmaya çalışıyordum şimdi kavgalar çoğaldı askere gitti geldi.şimdi ben diyorum o oralı olmuyor bu ne tezatlıktır anlamadım gitti.ne yani şimdi vazmıgeçti yada büyüdü akıllandı mı ne oldu??:oklava:
şimdi el birliğiyle bana yardım edin.ne yapmam gerekli;..:enbuyukkk:

bence gerçekten onunla bir ömür geçirmek istediğini adam akılı anlatmalısın onun da gönlü varsa zaten bir sorun kalmayacaktır:utangac:

3 yıl oldu.ailelerimiz bu işe tamam gözüyle bakıyordu.şimdi annem olmayacak diye bakıyor karşı taraftan bir hareket göremeyince

O evliliği isterkende sen istememişsin..Nasıl sen o dönemler kararsızsan ve bu gayet normalse onun şu an yaşadıklarıda normal ..

Erkekler askere gidip gelince (bulundukları yerde etkiliyor tabi..) DEĞİŞİRLER..OLGUNLAŞIRLAR..

Belki kafasında aile olmanızla alakalı bir takıp sorular vardır ve bunları çözmeden evlenmek istemiyordur.

Karşılıklı oturarak ,konuşarak aşılacak bir durum ..

Sevgiler..a.s.

herşey tamamda onun çalışmaması evdekilerin de oğlum işe girmeyecekmsn diye sormuyorlar.ben diyorum çalış diye kavga çıkıyor sizce ne kadar sağlıklı bu iş.(zenginlik var da VARYEMEZLER)

olumlu davranıp gidişatı görmeye mi çalışıyım.bu ilişkide benim tarafımda hiç mantık yok.sadece duygularla hareket ediyorum.ailesi kapn diyo çalışma yok diyo(oğulları da çalışmıyor) yani anlayacağınız acayip bir şekildeyim elim kolum bağlı gibi. bunları bildiğim halde rest çekemiyorum.yine o o diye çırpınıyorum ne olacak bu halbenneyaptımki

Hayatın boyunca sürecek evlilik için karar veriyorsun. Sırf duygularla hareket olmaz. Mantığın ne diyor ona da bak. Çalışmıyor, sen de çalışma deniyor böyle daha evlenmeden baskı görmeye başlamışsın.
Tam da aşkın gözü kör uyuması seninki. Uyan ve kendine bir de dışardan bak.
Evlilik için onlar değil, sen şartlar getir.
Ne zaman tabii ki gelip yalvardıkları zaman.
Sen zorlarsan onlar kıymete biner.
Aşkından ölsen de değerini düşürme.:1no2:

:1shok:

Çalış diyorsun ve kavga çıkarıyor öyle mi?

Yani açık konuşacağım canım kırılma ama sevgilin ailesinin gücüne güveniyor, maddi zenginliğinin rahatlığını yaşıyor.. Böyle bir insandan ne kadar hayır gelir.

Sana ileride neler verip senden neler alacağı ortada..

Back
X