Hayatta birisi için geç kalırsın ve sonra kimse için acele etmezsin

glnckn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
148
7
34
Çok uzun uzadıya anlatasım var içimi. Ama beni bile düşündükçe boğuyo içimdekiler. belki zorla kurabileceğim iki üç cümle ile anlatıp bi çırpıda dökebilirim yüreğimden geçenleri,sıkıntımı.. 3 yıl önce tanıştıgım ama sonrasında tanışma aşamasındayken biten bi ilişkinin acısını yaşıyorum hala. Hep aklıma gelen başıma gelmiştir. ve uzun zamandır aklıma geliyodu , sözlendiğini bildigim için profilini açmaya bile korkuyodum onu damatlıkla yanında başka biriyle göreceğim için. Bir cesaret birazda merak ve dürtü.. sonucunda o korktugum resimi izlerken buldum kendimi. İçim buruldu,acıdı. Kendime adıma üzülürken onun adına sevinebilmeliyim diye düşündüm ama yapamıyorum bu kadar iyimser olamıyorum. Hayatıma giren herkesin onun kadar içime sinmesini istemem çok aptalca olabilir ama bu fikiri yenemiyorum. Gözümün önünde o mutlu karesi var.Ögrendiğimden beri suratım asık,karamsar,pişman ,neşesiz halde dolanıyorum. Bir daha hiç kimse onun gibi içime sinmiycek gibi...
Hani bir söz var ya 'Hayatta birisi için geç kalırsın ve sonra kimse için acele edemezsin', işte öyle bi haldeyim.

tanışma aşamasında bitmiş sanırım ve bu yüzden daha çok gözünüzde büyütmeniz normal, o size ulaşılamayacak mucize gibi duruyor, bir zaman böyle gidicek ama daha sonra alışıcaksınız, yerinizde olsam bu Allahtandır diyip kabullenirim ve hayırlısını onu unutturacak düzgün birini dilerim allahtan, yani o hayırsızmış ki bitmiş, kafanızda bitirmeye çalışın, profile bakmamaya çalışın, biraz zaman alıcak tabi

Mümkün oldugu kdr bakmamaya çalışıyodum ama budefa resmen hissettim ve bişeyler itti beni. Uzaktan uzaga begenıp izlediğim ve ummadıgım anda onunda benımle ılgılendıgını ögreendıgım biriydi. Farklıydı benım için. Hayırlsını diliyorum hep Rabbimden. Onun kdr içime sinicek biri için dua ediyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

evet sen onu yaşayıp tüketemedğin için böle olmuş,ınan bana onu tanısan belkide sana göre olmadığına karar vercektın,aslında görüp yüzleşmen bir bakıma ıyı olmuş,ama keşke yüreğin daha sağlam bir halde iken baksaydın,bıraz erkekn bakmışın....

evet sen onu yaşayıp tüketemedğin için böle olmuş,ınan bana onu tanısan belkide sana göre olmadığına karar vercektın,aslında görüp yüzleşmen bir bakıma ıyı olmuş,ama keşke yüreğin daha sağlam bir halde iken baksaydın,bıraz erkekn bakmışın....
hemde öyle bir tevafuk ki resmi ekleyeli yarım saat kdr bi süre olmuştu. Bir saat önce baksaydım görmeden kapatıck bakma hakkımı istegimi geçirmiş olucaktım. Tüketemedim , içimde tüketmeye ugrasıyorum maalesef.

tanışma aşamasında değilde tanıdıktan sonra bitseydi bu kadar dert ediyor olmazdın..
şuan senin için ulaşılmaz geliyor ve buyüzden seni cezbediyor.
3yıldır kimse girmedi mi hayatına?

Canim gorussen bile olmayacakti belki de. Evet evlenecegimiz kisiyi secme hakkimiz var ama nihayetinde nasip cok farkli bir sey. Allah takdir etmedikce olmuyor iste. :KK43:

Gorusmeye devam etseydin, duygularin ve hayallerin zirvedeyken ayrilsaydiniz ve o sozlenseydi daha aci olabilirdi.

Ama cok zor biliyorum. Allah yardimcin olsun.

tanışma aşamasında değilde tanıdıktan sonra bitseydi bu kadar dert ediyor olmazdın..
şuan senin için ulaşılmaz geliyor ve buyüzden seni cezbediyor.
3yıldır kimse girmedi mi hayatına?
Tanışmaya çalıştıgım kişiler oldu ama ben içten içe hep onunla kıyasladım. bir şekilde olmadı kimseyle. Evet resimlerine bakınca benim ulaşamıycagm biri gibi geliyor ve şuan eşine imrenerek bakıyorum. Benim hayalimi yaşayabildigi için ne kdr şanslı diyorum...

Canim gorussen bile olmayacakti belki de. Evet evlenecegimiz kisiyi secme hakkimiz var ama nihayetinde nasip cok farkli bir sey. Allah takdir etmedikce olmuyor iste. :KK43:

Gorusmeye devam etseydin, duygularin ve hayallerin zirvedeyken ayrilsaydiniz ve o sozlenseydi daha aci olabilirdi.

Ama cok zor biliyorum. Allah yardimcin olsun.
Hep aklıma geldi. Şuan ki eşi onu askerde aldattıgı için ayrıldıgı kişi. Bana ondan nefret ederek bahsetmişti konuştugumuz zamanlarda. Ama içinde kalmış demekki herşeye ragmen ona geri döndüğüne göre ve biz devam etseydik o kızı bulunca beni bırakıp tekrar ona gidebilirdi ki bu çok daha canımı yakardı..İnşallah onun kdr içime sinecek doğru bir kişi çıkartır Rabbim karşıma.

Hep aklıma geldi. Şuan ki eşi onu askerde aldattıgı için ayrıldıgı kişi. Bana ondan nefret ederek bahsetmişti konuştugumuz zamanlarda. Ama içinde kalmış demekki herşeye ragmen ona geri döndüğüne göre ve biz devam etseydik o kızı bulunca beni bırakıp tekrar ona gidebilirdi ki bu çok daha canımı yakardı..İnşallah onun kdr içime sinecek doğru bir kişi çıkartır Rabbim karşıma.
Bisey soyliyim mi. Aynisina yakin bnm de basima geldi ve eski kizla bir kere ayrilmissa tekrar ayrilacagi anlamina gelio bu. Cok ciddiyim o kiz onu 1 kere aldatmissa tekrar aldaticaktir yuzde90. Ve sen hic uzulme bazi insanlara mustehaktir boyle seyler. Iflah olmuo cunku kendisine layik olmayan birini sevmeye devam ediyo. Sen onune bak bosver onlari

buna benzer bir olay benimde hayatımda ciddi yaralar bırakmıştı ...çok kısa süreli bir ilişki yaşadım ... tanışma aşamasında maalesef bazı olaylar gelişti .. sevgili olduk çok kısa sürede ...yani olmayacak birşey ama oldu ..ilk aşkımdı o yüzden her dediğini yapıyordum . bana iki senelik bir ilişkisinden ayrıldığını hatta o kızı sevmediğini sıkıldığını hiç ona aşık olmadığını benim gibi genç bir kız istediğini söylerdi ... o kızla aynı yaştaydı ben adamdan 9 yaş falan gençtim ....sonunda ona döndü hatta evlendi bebek bekliyorlar sanırım faceden baktım ..face başa bela ..keşke olmasa aslında insan dayanamayarak bakıyor ... gerçi artık benim için etkisini yitirdi ...çünkü hayata bakışım isteklerim değişti .. farklı birini istiyorum artık ama o zamanlardaki ideal erkek oydu benim için ..şimdi ise çok farklı ....

Bisey soyliyim mi. Aynisina yakin bnm de basima geldi ve eski kizla bir kere ayrilmissa tekrar ayrilacagi anlamina gelio bu. Cok ciddiyim o kiz onu 1 kere aldatmissa tekrar aldaticaktir yuzde90. Ve sen hic uzulme bazi insanlara mustehaktir boyle seyler. Iflah olmuo cunku kendisine layik olmayan birini sevmeye devam ediyo. Sen onune bak bosver onlari
Bir türlü kendimi inandıramıyorum onun benim için doğru kişi olmadıgına. Hayırlısı artık evlendiler ztn...

o kişi kaderinde yokmuş demek ki. böyle söylerken kolay da yaşarken hiç de kolay olmuyor:KK43: senin hayalini kurduğun adamın başkasının olması... karşına çıkan her erkeğin sırf o adam olmadığı için eksik kalması... nasıl unutulur ki nasıl aklımızdan çıkaracağız...off off.. unutmak en iyisi de işte unutmak istemek lazım:KK43:

Çok uzun uzadıya anlatasım var içimi. Ama beni bile düşündükçe boğuyo içimdekiler. belki zorla kurabileceğim iki üç cümle ile anlatıp bi çırpıda dökebilirim yüreğimden geçenleri,sıkıntımı.. 3 yıl önce tanıştıgım ama sonrasında tanışma aşamasındayken biten bi ilişkinin acısını yaşıyorum hala. Hep aklıma gelen başıma gelmiştir. ve uzun zamandır aklıma geliyodu , sözlendiğini bildigim için profilini açmaya bile korkuyodum onu damatlıkla yanında başka biriyle göreceğim için. Bir cesaret birazda merak ve dürtü.. sonucunda o korktugum resimi izlerken buldum kendimi. İçim buruldu,acıdı. Kendime adıma üzülürken onun adına sevinebilmeliyim diye düşündüm ama yapamıyorum bu kadar iyimser olamıyorum. Hayatıma giren herkesin onun kadar içime sinmesini istemem çok aptalca olabilir ama bu fikiri yenemiyorum. Gözümün önünde o mutlu karesi var.Ögrendiğimden beri suratım asık,karamsar,pişman ,neşesiz halde dolanıyorum. Bir daha hiç kimse onun gibi içime sinmiycek gibi...
Hani bir söz var ya 'Hayatta birisi için geç kalırsın ve sonra kimse için acele edemezsin', işte öyle bi haldeyim.

Cok üzüldüm senin adina... Ama burda yazilmasi gereken herseyi, en dogru seyleri "elifbursa86" yazmis zaten...digerlerini okumaya gerek bile duymadim, bence söylediklerini dikkate almalisin.
Herseyde bir hayir vardir.:KK200:

X