Hayatta en sevmediğim boş konuşan geveze insanlar

hanifece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
5
0
CADIARZUhaksızmıyım allahaşkınıza yaaa lütfen söyleyin artık birara kendimi psikolog zannetmeye başladım benim evde komşularım veya arkadaşlarımla kahvemizi hep mutfakta içeriz.ben kaveyi hazırlarım masaya otururum arkadaşım veya komşumla karşılıklı otururuz arkadaşda karşımda allah versin bir başlar artık onu susturabilene aşkolsun yaa resmen bana gag geliyor yaaa.derdini anlatmaya veyada artık ogün evinde ne yaptıysa günlük onu bana anlatmaya başlar hemde saniyesi saniyesine artık öyle bayarki yani resmen uyuşur kalırım sırf konu dağalsın diye çocuklarla ilgilenirim veya lavoboya giderim ama o konu hiç dağılmaz arkadaşım resmen bana içini döker ve evine döner .tabi bende buarada çok iyi bir dinleyiciyimdir huyum kurusun işte biri bana herhangi birşey anlatırken yüzüne bakarım ve onu dinlenmiyormuş hissetmesini hiç istemez .neyse arkadaşım veya komşum v.s evine gider ve benim kafa aynen bütün gün dolu bir vaziyette evde dolaşırım yaa.artık çevremdekiler benim için birer kabus oldular.haaa buarada ben sohbet arasında konuşsam bile bana fırsatta vermezler sağolsunlar
 
ay aynı annem gibisiniz
ben şahsen dinleyemiyorum
ilgimi toplayamıyorum
heleki gereksiz şeyleri asla...

sende bi gün de bırak bu konuları güzel şeylerden konuşalım:)
 
canım çok konuşmaktan hoşlanmıyorsan çevrendeki çok konuşan insanlarla daha az görüş o zaman;komşunda seni yakın gördüğü için içindekileri döküyodura.s.
 
bilirim oyle tipleri, kurtulmak cok zordur ellerinden
aslinda oyle tipler hic te alingan olmuyorlar, bi dakka isim var deyip gitsen de geldiginde devam ederler, konusmaya oyle odaklanirlar ki senin sıkıldıgını anlamazlar
onlar degismez, sen uzak duracaksın
 
sırf bu yuzden komsularımla muhatap olmam
benım kafam zaten bı dunya bı de kolu komsunun derdını dınleyıpte basımı sısıremem
 
Arkadaş konusunda seçici olursanız,bu tip sorunlarla karşılaşmazsınız.
Ben şahsen bana bir şey vermeyen,sadece havadan sudan insanlarla merhabanın ötesine geçmiyorum.
Sıkıntı basıyor çünkü bir süre sonra.
Arkadaşlarımı kafa yapıma göre seçiyorum çokta sağlıklı dostluklarım var.
Sizde böyle yapın bence,boş muhabbetten kurtulursunuz böylelikle
 
Bende çok seçici davranırım...Çalışıyorum da. Oğlumun ödevleri, sınavları, ev işleri, kendimize zaman ayırma derken.... yani zaman benim için çok önemli...
Ha böyle tanıdıklarım yok mu? Var... Araya mesafe koymaya çalışıyorum...
 
Sen benden çok iyi durumdasın be güzelim. Bak şimdi masamın karşısında oturan bayan yani malesef ki akşama kadar hemde her gün çekmek zorunda olduğum bayan bırak gevezeliği (ki gevezeliğini bile arar oldum) akşama kadar susmadığı gibi bir lafı günde en az 50 kere söyler.
Haa ben iyi birimiyim. Değilim tabiki, bu yüzden kaç kere o kadar milletin içinde avazım çıktığı kadar rezil etmeme rağmen, rezil olmasının üstünden 2 dakika geçmeden gene aynı lafı söyler. Yani utanma sıkılma yok. Dinlemem, gelir kulağıma eğilip anlatır, kızarım gene devam eder. Sonuçta ben dahil tüm servis arkadaşlarım iflas ettik.
 
bizim de iş yerinde bi amca var..sağolsun bütün hayatını saniye saniye biliyoruz..
okadar uzun anlatıyokii..ben artık tahammülde zorlanıyorum..birde bk ekz falan değil..her anıyı 15 kez dinledim.offfff
 
ben bu tarz ilişkileri sevmiyorum,
tabiki arkadaşlarla iki lafın belini uygun olduğumuz hafta sonları kırarız ama
birbirimizi boğmadan,bir de sizin ki hergün oluyormuş,
hergün hergün tabiki sıkılırsınız ama söyleyin kırmadan,
yada bugün müsait değilim deyin...
kendinize işkence etmeyin bence...o anlatıyor rahatlıyor,peki siz??
 
benimde öyle bi arkadaşım vardı gelirdi kafamı şişirip giderdi..dayanamadım söyledin ve yaklaşık 1 yıldır konuşmuyoruz bu sayede kafamda rahatlamış oldu-tatlicadiarzu-
 
Ya bir insan kendisinin geveze olup olmadığını nasıl anlar acaba bende bunaltıyor muyumdur insanları?Gerçi pek konuştuğumu zannetmiyorum ama..
 
offff anam benım vardı ıs yerınde bole arkadasım yanımda otururdu ben bılgısayarda ugrasırdım dınlıyor gıbı yapardım bır bakardımkı o kunuy bıtırmıs basak konu acmıs arada hı ha olemı tabı derdım cocukları kandırır gecıstırırsın ya dınlemıs gıbı afakanlar basardı ustumu basımı yırtasım gelrıdı bende pek ole tatlı tatlı uyaranlardan degılımmdır basaramam kırılır dıye ole cektım 2 yıl bılırım o duyguyu beynın uyusur dınlemek ısdtesdende dınleyemessın cunku sacma ve sıradan gundelık seylerı ayrıntısına gırerek anlatılması ınsanıda konsantrasyon bırakmaz goz dalması gıbı beynın dalar-tatlicadiarzu-
 
Bizimde öyle bi kiracımız vardı aman Allahım kabus gibi bişey bi gördü mü yakalandın mı yandın :bbo: Bende lafı kısa tutup hemen kaçmaya bakıyodum bi bahane uydurup gidiyodum evlerinede sırf onun yüzünden gitmiyodum zaten ayrıca çokta cıvık bi adamdı :mymeka: Çok şükürki taşındılar :Saruboceq:

Birde öyle çenesi düşük bi komşumuz var onada aynı şeyi yapıyorum kısa kesiyorum kimsenin çenesini çekemem işim gücüm yok bütün gün onla çene mi çalcam? :nazar:
 
ıyyyy en ifrit dialog şeklidir. ve ben asla müsade etmem. direkt uyarırım. kırılan kırılsın canım. bizdeki kafa yani su varili değil.:eek:klava:
ama birkaç insan var cevremde onları bilerek isteyerek dinliyorum. fazla detay veriyorlar. ama olsun eger ben olmassam catlar yazık onlaraaaaaa 2 kişi fazla değil. helali hoş olsun :teselli:
 
X