- 23 Temmuz 2015
- 8
- 0
- Konu Sahibi tripkoolik
Arkadaşlar size yaşamış olduğum kendi aşk hikayemi anlatmak istiyorum. Bazen tesadüfler vardır. Yada kader mi desem buna iki insanı allah istediyse karşılaştırır. Belkide o kişiyi hayatının en mükemmel yerine koydurur. Benimde birgün aynı bölümden arkadaşım facebooktan arkadaş olup konuşmaya başladık ama ben zerre kadar bişey hissetmiyordum. Uzun bi süre konusmadık yaklşık 2 ay gbi sonra benim instagram hesabım çalındı. Bu bahsettigim kişiye msj atıp bu konularda bilgilidir diye sormak istedim sonra biz konuşurken kahve içmeye davet etti beni öyle güzel sohbet etmiştik ki orda çok durduğumuz için başka yerde sohbete devam etmek için kalkmıştık o ara biri yanımıza gelip ehliyetiniz var mı demişti bizde noluyor demeye kalmadı polislerin yanında soluğu almıştık. Meğerse bize soran kişinin ehliyeti yokmuş ve arabasına polis ceza yazmasın diye birinin ehliyetini gösterip ve o kişinin arabayı kullanıp yolun köşesine kadar götürmesini istemiş. Bizde arabaya bakıp birbirimize gülmüştük ilk buluşmamız ve ilk maceramızdı. Araba o kadar eski püsküydü ki anlatılamaz. Arkada yaşlı teyzeler allah razı olsun demeler, allah ayırmasın sizi gibi birçok şey söylüyorlardı. Arabadan indik gülmekten yıkılıyorduk, polislerin yanına gelip bıraktıgımızı söyledik ve o arada sınıftan arkadaşa yakalandık. Yok artık bu kadarda olamazdı bu nasıl bir ilk buluşmaydı biz bile anlamamıştık en son eve bıraktı beni güzel bigündü ve kalbim hiç bu kadar güzel çarpmamıştı sanki bu zamana dek . Şimdi size bir sorum var sizce hayatta yaşanılan herşey tesadüf mü?