- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.141
Ayy ne güzel kuzum benimArkadaşımın bebeğine baktım :)) ve ilk defa bı bebeğe baktım :))
Araba yokki ... otobüs yok bu saatte ...Deli öyle bişi diyorsa enişte sende rahat değilsen ben senin yerinde olsam ilk lafı duyar duymaz valizleri kapatirim
Ben de pko var bi dönem ilaçsız adet olamıyordum bi macun kullandım şu an kendiliğinden adet görebiliyorum şimdi ise eşimin sperm sayısı ve hareketliliği azmış genetik test yapılacak ama daha çok var o testin yapılmasına sonucunada var sonraki tedavisi ne olur onu da bilmiyorumEvet canım bayramdan sonra tedaviye baslicaz sizde sıkıntı ne
Cok sükür yaaaKuzu hattı almışsın
Suan dedikodumu dinliyorum
Sorma kuzu minicik bişi ama altını fena dolduruyor yaAyy ne güzel kuzum benim
Allah'ım yarabbim ya ne istiyo ki bu kadın senden misafir gelmişsin sonuçtaAraba yokki ... otobüs yok bu saatte ...
Rabbim tez zamanda sanada banadaBen de pko var bi dönem ilaçsız adet olamıyordum bi macun kullandım şu an kendiliğinden adet görebiliyorum şimdi ise eşimin sperm sayısı ve hareketliliği azmış genetik test yapılacak ama daha çok var o testin yapılmasına sonucunada var sonraki tedavisi ne olur onu da bilmiyorum
Inşallah canım hayırlı merhametli sağlıklı evlatlar versin insallahRabbim tez zamanda sanada banadaEses07 de evlatlarımızı versin kuzum
Peki Dr ne söylüyor tedaviniz için tüp bebek mi oneriyo yaşın kaç bu aradaInşallah canım hayırlı merhametli sağlıklı evlatlar versin insallah
Sadece tüp bebek dedi pek umut vermedi bir şey de söylemedi açıkçası canım sonuclara gore konusuruz dedi gonderdi adam bizi resmen hic bitkisel bir seyler denediniz miPeki Dr ne söylüyor tedaviniz için tüp bebek mi oneriyo yaşın kaç bu arada
Soğan kürü duydum canim ben bide eşim arada polen ve keciboynuzu pekmezi yiyor bendeSadece tüp bebek dedi pek umut vermedi bir şey de söylemedi açıkçası canım sonuclara gore konusuruz dedi gonderdi adam bizi resmen hic bitkisel bir seyler denediniz mi
Hımm bence bi bakmalısın ben takviyelerin gerekli olduğuna inanıyorum tüp bebeklerde kaç yumurtan oluşuyordu zor mu tüp bebek yaptırmak canım yaSoğan kürü duydum canim ben bide eşim arada polen ve keciboynuzu pekmezi yiyor bende
Hahaha kiyamam :))Sorma kuzu minicik bişi ama altını fena dolduruyor ya
Helal yagmuruma tabii arkamdan konuşcana yüzüne konuşsun dicem ama diyemez :)))Hahaha kiyamam :))
Vallah kari ne istiyor bilmiyorumgittim vallah yanina ne dion kiz dedim yohhhh vallahi seni kast etmedim diyor
İğneler felan tedavi aşaması biraz yıpratıcı ama evlat sahibi olmak için değer benim yumurta sayım ilk gittiğim hastanede 14 tü ikinci gittiğim hastanede 11 di canımHımm bence bi bakmalısın ben takviyelerin gerekli olduğuna inanıyorum tüp bebeklerde kaç yumurtan oluşuyordu zor mu tüp bebek yaptırmak canım ya
Hiç üniversite yani devlette yaptırdın mi rapor felan oluyormuş ne kadar ücret ödeniyor acaba ben hiç hamilelik geçirmedim 3 yıl da bitti evliligimde ondan merak ettim kusura bakma sorularla daralttimsaİğneler felan tedavi aşaması biraz yıpratıcı ama evlat sahibi olmak için değer benim yumurta sayım ilk gittiğim hastanede 14 tü ikinci gittiğim hastanede 11 di canım
Geldim btanem kafam dumanlı: D
Aman da yollarmı gözlermis de canım bnmByNkoaLa um kuzucum hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?