Evet canım bayramdan sonra tedaviye baslicaz sizde sıkıntı ne
Ben de pko var bi dönem ilaçsız adet olamıyordum bi macun kullandım şu an kendiliğinden adet görebiliyorum şimdi ise eşimin sperm sayısı ve hareketliliği azmış genetik test yapılacak ama daha çok var o testin yapılmasına sonucunada var sonraki tedavisi ne olur onu da bilmiyorum

Rabbim tez zamanda sanada banada Eses07 de evlatlarımızı versin kuzum

Hımm bence bi bakmalısın ben takviyelerin gerekli olduğuna inanıyorum tüp bebeklerde kaç yumurtan oluşuyordu zor mu tüp bebek yaptırmak canım ya
İğneler felan tedavi aşaması biraz yıpratıcı ama evlat sahibi olmak için değer benim yumurta sayım ilk gittiğim hastanede 14 tü ikinci gittiğim hastanede 11 di canım

İğneler felan tedavi aşaması biraz yıpratıcı ama evlat sahibi olmak için değer benim yumurta sayım ilk gittiğim hastanede 14 tü ikinci gittiğim hastanede 11 di canım
Hiç üniversite yani devlette yaptırdın mi rapor felan oluyormuş ne kadar ücret ödeniyor acaba ben hiç hamilelik geçirmedim 3 yıl da bitti evliligimde ondan merak ettim kusura bakma sorularla daralttimsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…