- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.661
Durmadan okumalisin cnm. Bak esimin halasinin gözü degiyor. Her görüsmemizde bana bi uyku ve tembellik geliyor.. herseferinde okuyorum baska care yokKuzum okudum çokçok halsizdim başım falan çok ağrıyodu hani nazar var üstümde diye ilk defa dile getiriyorum sevmem dile getirmeyi yanlış anlaşılırım diye. Okudum erkek arkadaşıma oku dedim. Mağazalara giriyoduk çıkarken kızlar arkamdan konuşuyo boyumu. Halamlara çıktım geçen akşam işte boyuna göre ayağın ne güzel ince küçük dediler. Ertesi gün böyle oldu
Hmm sürekli okumak mı lazım kuzu. Tamam okuyayım inşallah hep. Felak nas. Bide ayetel kürsiyi okurum. Sen ne okursun kuzuu böyle oluncaDurmadan okumalisin cnm. Bak esimin halasinin gözü degiyor. Her görüsmemizde bana bi uyku ve tembellik geliyor.. herseferinde okuyorum baska care yok
Ben yarin dis doktorunu ariyim en iyisi
Kul huvallahu, felak, nas, ayetel kürsiyi okuyorum benHmm sürekli okumak mı lazım kuzu. Tamam okuyayım inşallah hep. Felak nas. Bide ayetel kürsiyi okurum. Sen ne okursun kuzuu böyle olunca
Evet disim agirmaya basladiAyy çok mu kötüsün canım
Hmm tamam canımmKul huvallahu, felak, nas, ayetel kürsiyi okuyorum ben
Ne iyi gelir ki acaba ya.Evet disim agirmaya basladi
Gecenlerde esimin disi agiriyordu. Sarimsak koydum fayda etmedi.. karanfil bastiriyorum suan o da pek fayda etmiyor..Ne iyi gelir ki acaba ya.
Sagol kuzumm. Tuzlu gargarayi denicem az sonra
Kuzu dilinle Islat ara ara karanfiliGecenlerde esimin disi agiriyordu. Sarimsak koydum fayda etmedi.. karanfil bastiriyorum suan o da pek fayda etmiyor..
Sagol kuzumm. Tuzlu gargarayi denicem az sonra
Tamam kuzum yapiyorumKuzu dilinle Islat ara ara karanfili
Tamam kuzum yapiyorum
Diger kizlar nerede yaa
Babam babannrm kardeşim halam ve ben kesiyoruz ama halamin oğlu maddi durumu iyi olduğu halde kesmiyor bizinkileri alıyor her sene bende snr oldum babam dedi ki benim ve çocukların kurbanını karıştırmayın dedi olay olduKuzu yani onlar kesmiyo siz kesiyosunuz onu paylaşıyosunuz doğru mu anladım. Babanda böyle istemediği için uyardı onlar da tartıştı
Yemek yedik kızByNkoaLa nereye gittin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?