- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #28.761
Hahahhaaha çocuğum yok evliyim canım sipam eksik![]()
Allaa sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhaaha çocuğum yok evliyim canım sipam eksik![]()
Beni tanıyan bida birakamiyo bende çok alıştım kuzu dün siteye giremiyorum diye delirdim kaderdasim benimMerak ettim seni
Alışmışım kız sana
![]()
Siz kaç yaşındasınız ? Nr kadarlık evlisiniz?
Beni tanıyan bida birakamiyo bende çok alıştım kuzu dün siteye giremiyorum diye delirdim kaderdasim benim
Napim kuzu artıkAllaa sen![]()
Ban yedim kuzu ya sorma bu gün giremedimBan mı yedin noldu
Ben de 29 yaşındayım istanbuldan katılırım :dd27 yaşındayım
Antalyadan katılırım
Yarışmada başarılar
Sen![]()
Napim kuzu artık![]()
Sen kaç yaşındasın canım? Nerdensin?Napim kuzu artık![]()
Ben İzmir'den canım 23 yaşındayım 5 yıllık evliyimBen de 29 yaşındayım istanbuldan katılırım :dd
Ban yedim kuzu ya sorma bu gün giremedimbdv cis
![]()
Olsun ya daha yaşın genç olur inşallah avatarındaki gibi tatlı bebişin :)Ben İzmir'den canım 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim3 yıldır bebek istiyoruz hiç bir sorun yok ama bebek yok :)
Amiiiinnn kuzum sana bana artık alaraya bernayaSıpalar pat diye gelsin inşallah ❤
Kör kurşunla gittim kuzu arada tutamıyorum kendimi vallaHangi konu da duramadın
geçen ben tuttum kendimi
Göreydin aahhh konuyu
Utanmaz insan çok
![]()
Hangi konu da duramadın
geçen ben tuttum kendimi
Göreydin aahhh konuyu
Utanmaz insan çok
![]()
Saol kuzu sanada nasip etsin inşallahOlsun ya daha yaşın genç olur inşallah avatarındaki gibi tatlı bebişin :)
Kural ihlali kuzucum küfürlü konuşmaNiye ban yedin?
Ben de 5 yıldır evliyim ama 4 aydır düşünüyorum bakalım hayırlısı.Saol kuzu sanada nasip etsin inşallah![]()
Ben de 29 yaşındayım istanbuldan katılırım :dd
Kendin bebeksinBen İzmir'den canım 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim3 yıldır bebek istiyoruz hiç bir sorun yok ama bebek yok :)
Alara yeni arkadaş mı berna kimAmiiiinnn kuzum sana bana artık alaraya bernaya![]()
Ahh kaşınırlar burdaKör kurşunla gittim kuzu arada tutamıyorum kendimi valla
Serra yedi canımNiye ban yedin?