- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.981
Ooooo bakın kim gelmişşşş :)) özlettin ya hoşgeldinNeler olmuş kızlarrrrr burdaaaa.
saol kuzum benim sende dikat etAyyy canim benim Ya dikkat et barii
Sen emoji at bi tatlım..Ben alıştım valla çok bir fark yok yaa daha güzel oldu tatlışş tatlışşşş
Emoji dünden beri bendede olmuyor canım kk uygulamasından giriyorsan normal googledan giriş yapSen emoji at bi tatlım..
Hosgeldin canım yoksun kac gündür,Kara_gozlum balbocuuu Blue_Peri Zipzip- __Cicili Bicili @kahvesevmemben Reyyan__ kizceleerrr neler olmus ben hep karistirdim siz alistinizmu ne ettinizm
Burdan da olmuyor maalesef canım..Emoji dünden beri bendede olmuyor canım kk uygulamasından giriyorsan normal googledan giriş yap
Allahalla yeni sürüme geçtik diye konu varya oraya yaz bakalım ilgileniyorlar dün medya ekleyemiyordum ben baktılar hemenBurdan da olmuyor maalesef canım..
Uğraşmadım ama umarım güncellenmenin bi parçasıdır, umarım düzelirAllahalla yeni sürüme geçtik diye konu varya oraya yaz bakalım ilgileniyorlar dün medya ekleyemiyordum ben baktılar hemen
Aynen kuzum bende
İnşallah canım :)Uğraşmadım ama umarım güncellenmenin bi parçasıdır, umarım düzelir
Iyi kuzum sen nasilsin sen yokken tadi yokKara_gozlum balbocuuu Blue_Peri Zipzip- __Cicili Bicili @kahvesevmemben Reyyan__ kizceleerrr neler olmus ben hep karistirdim siz alistinizmu ne ettinizm
Evet kuzum , bildirimlerime bakıyorumReyyan__ nurum burdamisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?