- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.601
Bazen hiç çocuk yapmayalım diyorumhaha ilgilen bari yavrucaklaa
unuturmuyum hic gel şöyle yamacima bakemKizceler beni unuttunuzmu yaw.
bebis oluncada bu kez onu kiskanmasinBazen hiç çocuk yapmayalım diyorum
Seni unuturmuyuzzz kızzz ne yapıyorsunn bakalımKizceler beni unuttunuzmu yaw.
amanın ip atlayan kız gitmiş
Netim az bebeğim ..Blue_Peri sözde sabahliycaktikkk..
Netiim fazla olunca kuşum gııBilirsin affetmme asla bırakmayacağım pesinizi ahahha ha
Evet canım yumurtlama döneminde bazı kişilerde oluyormus :) hadi inşallah güzel haberini alırız bu ay
Bir iki gün batmam oldu sabah ovu testlerinden yaptım neyseki yanlış alarm çıktı. Şu tahliller bitene kadar büyümesinlerAMİN İNŞALLAH CANIMMM
Yeni gördüm mesajını kötü mü olmus
Bir iki gün batmam oldu sabah ovu testlerinden yaptım neyseki yanlış alarm çıktı. Şu tahliller bitene kadar büyümesinler
Kimse alısamadı buna belki değişirimOda çok tatlıydı onu sevmiştim
Dimi yadursunlar durdukları yerde hele
Dimi ya
Sen çalışıyor musun kuzum?
Allah kolaylık versin canım :)evet canım sabah 8 akşam 8 :) müşteri olmadığı zamanlar burdayım işte
Beklerim ondanbebis oluncada bu kez onu kiskanmasin
Allah kolaylık versin canım :)
Ben çalışırken çok yoğundum evlendik evi görmüyordum bide benim eşim vardiyalı ki çoğu vakti evde geçen bir insan. Ev hanımı o oldu erkeği ben
Yazık adamlara ya bide kardeşime evleneceksen çalışan kadın alma diyor piskız aynı bizben 12 saat çalışıyom o 8 saat benden önce eve geliyo evde yemek yok eve misafir gelcek önce o evde ön temizlik felan felan
Yazık adamlara ya bide kardeşime evleneceksen çalışan kadın alma diyor pisişten çıktım bana çalışma diyor iş arayacaktım yok dedi nasıl korktuysa
Normal şartlarda 8.30-8.15 6 gündü ama hiç öyle çalıştığımızı hatırlamıyorumhahahaben çıksam aynısını yaparmı acaba bnmki bilmem sen kaç saat çalışıyrodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?