Bu şekersiz ligin bana verdiği baş ağrısı kuzum ya koca tarafından oluşan migren derken
Kaynanam görümcem kaynım ve eşim migren kuzum ve migrenli görümcem bende kalıyor ilaç almasınlar diye dönüyorum hep bulduğum en iyi durum buydu ya o şekersizlik adamı çatlatıyor ilk diyete başladığımda galiba sonum geldi dedim. Eşim unutup severim diye çikolata almıştı ama bende bi bakış var dersin aylarca aç kalmış kedi ciğere bakıyor

Hahahahha. Allah napmasin seni ama kararlıyım kuzu birakicam şekeri kahve zıkkım oldu bu gün bildiğin ya

Hemde nasıl bide iddiaya girdik kız olursa o ne istiyorsa onları alacak, erkek olursada ben istediklerimi alacam kimse kimseye karışmayacak
benimkide kiz istiyodu 16.haftamda erkek dedi doktor esim hala kiz o kiz diyodu bende sinir oluyodum ne farkeder saglikli olsun yeter diye bidahaki hafta kontrolde %90 kiz dedi esim uçdu tabi bak ben demisdim sana babasi hissetmisdi diyodu

Yorum yapmayacam yoksa gidip yiyecen kulağımı çınlatacan ama tüm yasaklar çok nefis geçen bir yerde sağlıksız besinler diye yazı vardı baktım hepsini bayıla bayıla yiyoruz
Yasaklar çiğnenmek için çikolarda yemek içindir

Yorum yapmayacam yoksa gidip yiyecen kulağımı çınlatacan ama tüm yasaklar çok nefis geçen bir yerde sağlıksız besinler diye yazı vardı baktım hepsini bayıla bayıla yiyoruz
Bu gün spora giderken arkadaşımla birbirimizi ayartma ya çalışıyoruz pizza kola cips et döner İskender felan kobusuyoduk yol boyu en son çiğ köfte ayranin kokusu geldi burnuma ama dur dedim kendi kendime

benimkide kiz istiyodu 16.haftamda erkek dedi doktor esim hala kiz o kiz diyodu bende sinir oluyodum ne farkeder saglikli olsun yeter diye bidahaki hafta kontrolde %90 kiz dedi esim uçdu tabi bak ben demisdim sana babasi hissetmisdi diyodu
Hahahah eniştede nasıl dua etmiş öyle ya o mutlulukları bizde tadarız inşallah

Bu gün spora giderken arkadaşımla birbirimizi ayartma ya çalışıyoruz pizza kola cips et döner İskender felan kobusuyoduk yol boyu en son çiğ köfte ayranin kokusu geldi burnuma ama dur dedim kendi kendime
Yapma kuzum öyle şeyler kanma pis arkadaşa ama onlarda akla getirilir mi ki ya şuan benim kafam bile gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…