- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.661
Olmas olması yaz geliyorYasaklar çiğnenmek için çikolarda yemek içindir
ama heec guzel deildi simdi mide agrisinda dön dur . hic tavsiye etmiyom kuzuVicdansız bu saatte denilcek seymi o yaş pasta bide
HahahahaYapma kuzum öyle şeyler kanma pis arkadaşaama onlarda akla getirilir mi ki ya şuan benim kafam bile gitti
Kandım kandımama heec guzel deildi simdi mide agrisinda dön dur . hic tavsiye etmiyom kuzukandirabildimikii
sorada neden bu gobek gitmiyo diye isyan ediyommAnamm ne ettin sen
Aynen bebem pes etme yaz geliyor tatil geliyor güneş kum deniz geliyorHahahahaya sorma kuUzum ama iradeliyim pes yok devam
insallah cnm insallah Rabbim yüzünüzü güldürsünHahahah eniştede nasıl dua etmiş öyleya o mutlulukları bizde tadarız inşallah
Zayıfım yaa azıcık pislik yapimmmDiyet düşmanı seni
kac kilosunki nekadar fazlan var kulagima de heleKandım kandımyok yok 2 ay sıkıcam totoyu
Oluuur olurr Bal gibi olurrrrOlmas olması yaz geliyor
Sen temeli çok sağlam yapıyorsun kuzumsorada neden bu gobek gitmiyo diye isyan ediyomm
58 kiloyum kuzum 8 kilo vericemkac kilosunki nekadar fazlan var kulagima de hele
Allah seni ne etmesin gıcık ya bide zayıfım diyorZayıfım yaa azıcık pislik yapimmm
Aynen bebem pes etme yaz geliyor tatil geliyor güneş kum deniz geliyor
Ben gideyim koşayım58 kiloyum kuzum 8 kilo vericem
geceleri ye ye sora zayif olayi bekle armut piş agzima düş benimde dur demen lazimSen temeli çok sağlam yapıyorsun kuzum
Hem balık hem etAllah seni ne etmesin gıcık ya bide zayıfım diyorbende azıcık balık etliyim noluk yani
HahahahBen gideyim koşayımkız ben 71 kiloyum ya 58 olacam diye parçalanıyorum
Çok mu fazlan var kuzu sadece göbek migeceleri ye ye sora zayif olayi bekle armut piş agzima düş benimde dur demen lazim
bende 53 3 kiloyu vermem lazim hedefimiz birr58 kiloyum kuzum 8 kilo vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?