- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.681
Kaç kilosun kızHem balık hem et
Hahaha homini gırtlak senibende 53 3 kiloyu vermem lazim hedefimiz birr
boyda önemli amaBen gideyim koşayımkız ben 71 kiloyum ya 58 olacam diye parçalanıyorum
3 kilocuk cok birsey istemiyom ezcuuukkÇok mu fazlan var kuzu sadece göbek mi
Kız 13 kilo fazlam varHem balık hem et
DimeeeeeeemKaç kilosun kız
GıcıkDimeeeeeeem
Standart Türk kadını bebem 1.61boyda önemli ama
3 kilocuk cok birsey istemiyom ezcuuukk
hic sorma ya kendimi cocuk emziryon ye bosver diye gaza getiryom tek avuntum oHahaha homini gırtlak senio yaz geldiğinde gorcem seni
Senin boşa kilo vermek için uğraşma tabirlerin bile boğaz bacımKız 13 kilo fazlam vartabirin üstüne tavuk falan bile eklenebilir
senin gene iymis benim 1.58 ancaStandart Türk kadını bebem 1.61kiloda boyda görünmüyor sanki ya Anam o bisey değil verirsin
Bebi varsa sal gitsin ama o bebek emmeyi kesicek haberin olsunhic sorma ya kendimi cocuk emziryon ye bosver diye gaza getiryom tek avuntum o
Tişikkirler
aynen onemli olan orantili zayiflamaZayıflamak değil sıkılasmak önemli kuzular
iste oyuzden önceden önlem almam lazim memeden kesince kilo aliniyo diyo herkesBebi varsa sal gitsin ama o bebek emmeyi kesicek haberin olsun
Azıcık dikkat edersin kuzum sıkma canını bebeginin tadını çıkariste oyuzden önceden önlem almam lazim memeden kesince kilo aliniyo diyo herkes
Kız bekarken böyle değildim bizimki insan sana bakıp yemek yemez iştahlı ye derdi şimdi benden kalmadığı için yiyemiyolarSenin boşa kilo vermek için uğraşma tabirlerin bile boğaz bacım
ufak ufak edicem artik bian gözümün önüne deniz flan geldide bide dar giymeyi severim sporada gidemiyoruzki senin gibi verelimAzıcık dikkat edersin kuzum sıkma canını bebeginin tadını çıkar
3 cm boy farkı var 10 kg kilo farkı varsenin gene iymis benim 1.58 anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?