- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.721
Ahh yaramı açtın kuzu dolabın yarısına giremiyorumharbiden öyle olmuşuz cnmen kotusude cogu kiyafetimin icine sigamamak
ben gecen cogunu ayirip ihtiyaci olanlara verdim cnm tabi bazilarina kiyamadim hala belki bigun sigarim diye ümit edyomAhh yaramı açtın kuzu dolabın yarısına giremiyorumkimselere de veremedim kilo verip giyecem diye
Yok valla kıyamadım benben gecen cogunu ayirip ihtiyaci olanlara verdim cnm tabi bazilarina kiyamadim hala belki bigun sigarim diye ümit edyom
Selam hoş geldinSelamm kızlarr
belki birgün sigarsin cnm pes etme iy bari yaglarin eriyosa yarari olur belkimmYok valla kıyamadım benbide çoğu iş için aldığım elbise ve pantolon baktıkça içimin yağları eriyor
Yok hayatım basene kadar iniyor benimkiler hepsi orda konferans halindebelki birgün sigarsin cnm pes etme iy bari yaglarin eriyosa yarari olur belkimm
selam cnm hosgeldin seni merak etim acaba dogummu yapti dedimSelamm kızlarr
Std. üye nedir ya
ahaha yas kacdi cnm bu arada caktirmadan soleYok hayatım basene kadar iniyor benimkiler hepsi orda konferans halinde
aynen ya benim rengimde mor olmus ama popilik yok bi umut canim kizim yazisini kaldirdim yok arkadas umdugum gbi olmadiStd. üye nedir yane güzel üye yazıyordu sadece
31 olcam gelecek ayahaha yas kacdi cnm bu arada caktirmadan sole
adaşiz kiz benim ruhda 1831 olcam gelecek ayama ruh 18
Yeni sürüm oturana kadar her an bir şey olacakaynen ya benim rengimde mor olmus ama popilik yok bi umut canim kizim yazisini kaldirdim yok arkadas umdugum gbi olmadi
Özel değilse neden aşılamaya ihtiyaç duyuldu canım?
Gel bi sarılalımadaşiz kiz benim ruhda 18
İnşallah aşılama da yüzün güler canım ya6senedir olmuyodu 201ude dusuk yaptim sonra gidemedim doktora yeni yeni tekrardan gidoyorum doktor adilama yapalim dedi
devamli yenilikler geliyo dur bakalim dha neler olucakYeni sürüm oturana kadar her an bir şey olacak
Ben elleşmiyorum şimdilik bitsin bakacam
Siz çok konuştunuz deyip mesaja 5 saatlik süre koymasınlar da gerisini hallederizdevamli yenilikler geliyo dur bakalim dha neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?