Bizimki sever böyle şeyleri hamuru sade yapıp içi çikolatalı olsa yada hamuru böyle içi sade olsa nasıl olur
olur cnm bende o şekil düsündüm bu şekil cok agir olur oyle yapayim diye ama boyle tam kendini gosterir diye boyle yaptim cokda agir olmadi normal baklava gibi.. senin dediklerinde güzel fikir bak denenmeye deger

ezcuuk sinirlendim ya napim bu dertten cok yakinan arkadaslar var sende dahil onlar adina düsünunce bende gecen sene olsa cok üzülürdüm oyuzden tutamadim kendimi
Ya hassas kuzum benim konuyu herkes tarafından düşünüp halledeceklerdir anlayışın içinde ayrıca öpüyorum seni

olur cnm bende o şekil düsündüm bu şekil cok agir olur oyle yapayim diye ama boyle tam kendini gosterir diye boyle yaptim cokda agir olmadi normal baklava gibi.. senin dediklerinde güzel fikir bak denenmeye deger
Bizimkinde çok şekerli yiyecek tüketince sızı oluyor ondan kıyamıyorum bana kalsa biliyon yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…