- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.821
Teşekkür ettim böcükümpopii olmusun qiii hadi hayirli olsunnanneler mor olmus cnm
hee oyuzden yanii yanlis tanimisim seni affet
sevmezmiyimm cnm onu bunu bosverde nezman yapyon dadlini bakimm, kız ben aynı benim haaaa değişmem böcükcüm beni böyle sev seveceksen
Hele bakin kim gelmisssssss :) o gelmissss :) asaletiyle gelmisssssss :)) nasilsin kuzum??
:) :)Hele bakin kim gelmisssssss :) o gelmissss :) asaletiyle gelmisssssss :)) nasilsin kuzum??
Hic kuzum ayni vallah bende iyiyim :)) kizimi büyütüyorum arkasindan topluyorum öyle yani :):) :)iyiyim çok şükür canım benim sen nasılsın ne var ne yok :)
Allah iyilik versin canımm. Yerim onu ben kuzun nasıl iyi mi :)Hic kuzum ayni vallah bende iyiyim :)) kizimi büyütüyorum arkasindan topluyorum öyle yani :)
küsme kuzum ya bak biz bugun hic konusmadikki daha kimsecikler toplanmadi
Iyi teyzesi yaramazlar prensesiiiiiAllah iyilik versin canımm. Yerim onu ben kuzun nasıl iyi mi :)
:) :) maşallah maşallahIyi teyzesi yaramazlar prensesiiiii
Ay kızlar bugün ben bi bakamadım burayaküsme kuzum ya bak biz bugun hic konusmadikki daha kimsecikler toplanmadi
niye kurtaj olmus cnmAy kızlar bugün ben bi bakamadım burayasabah hattım kapanmış öğlen yiğenim sağolsun ortalığı karıştırdı sonrada arkadaşım ben hastanedeyken kürtaj olmuş onu öğrendim. Aman ne gündü
10 haftalık kalbi durmuş canım ya zaten gelişimi yavaştı dediniye kurtaj olmus cnm
hadiyaa10 haftalık kalbi durmuş canım ya zaten gelişimi yavaştı dedi
Allah yine nasip etsin inşallah arkadaşına sağlıklı sıhhatliAy kızlar bugün ben bi bakamadım burayasabah hattım kapanmış öğlen yiğenim sağolsun ortalığı karıştırdı sonrada arkadaşım ben hastanedeyken kürtaj olmuş onu öğrendim. Aman ne gündü
Bende canım ya iki ay olmuş bana da dememiş hastanedeyim diyehadiyaa( gecmis olsun cnm ya cok uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?