- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.861
O zman kisaltmiyorumyere kadar cok guzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zman kisaltmiyorumyere kadar cok guzel![]()
Hoş geldin canımGeldim canımmm![]()
Ne yapıyonuz bakem pek sessiz burasıHoş geldin canım![]()
Bugün herkesin pek mühim işleri var herhaldeNe yapıyonuz bakem pek sessiz burası![]()
Gülelim diye attım benimde hoşuma gittio nasıl cevap öyle bittim yaaa
![]()
Süpermiş valla kuzu gece gee iyi olduGülelim diye attım benimde hoşuma gitti![]()
Öyle vallaNe kadan geniş bakış açısı![]()
Evet cnimSüpermiş valla kuzu gece gee iyi oldu![]()
Sanırım ben gelince kayboluyor millet ,ben gidince acılıyooooBugün herkesin pek mühim işleri var herhalde![]()

Kim kaybolan hemen müge anliya çıkıp bulalımSanırım ben gelince kayboluyor millet ,ben gidince acılıyoooo![]()
Yok kız bugün genel sessizlik varSanırım ben gelince kayboluyor millet ,ben gidince acılıyoooo![]()
O bile bulamaz herkez kayıp kimi ararsanKim kaybolan hemen müge anliya çıkıp bulalım![]()
Bide benim yitip giden yılları bulsaKim kaybolan hemen müge anliya çıkıp bulalım![]()

Biz bize yeteriz gelen bizdendir gelmeyen h9c bizden olmamıştırO bile bulamaz herkez kayıp kimi ararsan![]()
O kadın bulur vallaBide benim yitip giden yılları bulsa![]()
Hıım niyeki ,neyse zatii az sonra çıkarım ne halleri varsa görsünlerYok kız bugün genel sessizlik var
Katılıyorum çok mükemmel tesbitBiz bize yeteriz gelen bizdendir gelmeyen h9c bizden olmamıştır![]()