- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.121
Yaaa evlat iste neler yaptırıyorBaşladım ve örgü örmeyi bilmezdim annemden bikaç bişey öğrenip yelekler kazaklar battaniyeler ördümHâlâ da örüyorum
Ay kızlar bugün ben bi bakamadım burayasabah hattım kapanmış öğlen yiğenim sağolsun ortalığı karıştırdı sonrada arkadaşım ben hastanedeyken kürtaj olmuş onu öğrendim. Aman ne gündü
küsme kuzum ya bak biz bugun hic konusmadikki daha kimsecikler toplanmadi
kuzu ben sabah 8 akşm 7 kdr burdayım sonrası yok
günaydınnn :) kızlarr
Günaydın kuzum :)valla kız üzücü bir gün olmuş çok geçmiş olsun arkadaşına
Ben öğlen gelecem yok yazmayın hemenbugün toplaşalımmm erkenciktenn ben geldiiim :)
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
İyiyim canımmm ne güzel burdaymışsınnnnGünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Ben öğlen gelecem yok yazmayın hemen
Dün kilo bildirimimi sabote eden hanimefendiyi hastaneye götürecem canım bir saatliğine annesine attımİyiyim canımmm ne güzel burdaymışsınnnn
Gelecem beybisi şu hanımefendiyi bi gösterip geleyim alerjik olmuş iki gözümün çiçeğihahah yazmayızsen yeterki gel kuzu
Merhaba canımmerhaba günaydın canım tanışalım mı :)
tatlı anne köye gitmiş interneti çekmiyormuş
Kim kızzzz o sabote edenDün kilo bildirimimi sabote eden hanimefendiyi hastaneye götürecem canım bir saatliğine annesine attım
Sen ne yapıyorsun bakim
Yiğenim kuzum önceki kilomu 71.2 yazacağıma 77.2 yazdırmıştıKim kızzzz o sabote eden
Gelecem beybisi şu hanımefendiyi bi gösterip geleyim alerjik olmuş iki gözümün çiçeği
Hıııııı evet evet. Cadı işte yaaaaa... hayırdır neyi var geçmiş olsunYiğenim kuzum önceki kilomu 71.2 yazacağıma 77.2 yazdırmıştı
Merhaba canım
29 yaşındayım 30 olucam
2 kızım var büyük 12 yaşında küçük 6.5 aylık
Zayıflama grubundayım kilo veriyorum
Peki ya sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?