Hıııııı evet evet. Cadı işte yaaaaa... hayırdır neyi var geçmiş olsun
Sağol kuzum normalde bebek egzaması vardı ama vücutta hiç çıkmamıştı dün bacakalarda küçük kırmızı benekler oldu acil doktoru enfeksiyon a benziyor dedi kendi doktoru alerji testi yapabilirim getirin dedi

ben 23 yaşındayım :) 7 aylık evliyim inşallah bebişim olur :)

allah bağışlasın yavrularını :) bebişi öp bol bol tospik yanaklarından :)
Yeni gelin yani
Hayırlısıyla olur inşallah canım
Öptüm tospiği yanımda uyuyor mışıl mışıl
Ama uyanınca tam bi cadı

Yaaa çok geçmiş olsun kuzuya inşallah hemen atlatır bi döküntü çıkmaz

ana kuzusu :) yapışık ikizin yani :) kopamıyor senden zor oluyodur ev işleri felan
Evet canım çok zor oluyor bazen büyük kızım okuldan gelicek ona yemek hazırlayamıyorum yani

Mama sandalyesine katıyorum ağlıyor örümceğe katıyorum kendini aşağı ittirmeye çalışıyor ana kucağına katıyorum kemerini yemeye çalışıyor

Şimdiki çocuklar çok fena çokkkk

öyle valla zormuş kuzu allah kolaylığını versin sana bütün gün senden başka kimseyi görmüyorsa belki ondan sana çok alıştı

öyle valla zormuş kuzu allah kolaylığını versin sana bütün gün senden başka kimseyi görmüyorsa belki ondan sana çok alıştı
Ya aslında herkesi de görüyor ama kalabalığı sevmiyor annemin kaynanamın kimin kucağına giderse gitsin gözü bende kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…