- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.141
Aslında dün acilde enfeksiyon dedi doktor ama kendi doktoru bana getirin olmazsa test yaparım dedi. Kucağınıza alıp gezdireceksiniz gık demezkıyamayız minik prenseseneye alerjisi vardıkiii biz ablaları öpsek iyileşirmi
Aslında dün acilde enfeksiyon dedi doktor ama kendi doktoru bana getirin olmazsa test yaparım dedi. Kucağınıza alıp gezdireceksiniz gık demez
Sağol kuzum normalde bebek egzaması vardı ama vücutta hiç çıkmamıştı dün bacakalarda küçük kırmızı benekler oldu acil doktoru enfeksiyon a benziyor dedi kendi doktoru alerji testi yapabilirim getirin dediHıııııı evet evet. Cadı işte yaaaaa... hayırdır neyi var geçmiş olsun
Yeni gelin yaniben 23 yaşındayım :) 7 aylık evliyim inşallah bebişim olur :)
allah bağışlasın yavrularını :) bebişi öp bol bol tospik yanaklarından :)
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuya inşallah hemen atlatır bi döküntü çıkmazSağol kuzum normalde bebek egzaması vardı ama vücutta hiç çıkmamıştı dün bacakalarda küçük kırmızı benekler oldu acil doktoru enfeksiyon a benziyor dedi kendi doktoru alerji testi yapabilirim getirin dedi
Kapıya gidince mutluluktan kahkaha atıyoralerji testi olcak galiba :) yoğun ilgi ve gezmeyi seviyor o zaman bıcırıkk :)
Yerim bu cadıyı ben maşallah gözlere bak çakmak çakmakKapıya gidince mutluluktan kahkaha atıyorEki Görüntüle 2246361
Yeni gelin yani
Hayırlısıyla olur inşallah canım
Öptüm tospiği yanımda uyuyor mışıl mışıl
Ama uyanınca tam bi cadı
İnşallah canımaynen yeni tatlış gelin diyeyim
haha o zaman uykusunu alsın :) daha uslu bir kız olcak annesii :)
Kapıya gidince mutluluktan kahkaha atıyorEki Görüntüle 2246361
İnşallah canım
Sadece uyurken beli yatak görüyor diğer zamanlar sabahtan akşama kadar kucağıma
Evet canım çok zor oluyor bazen büyük kızım okuldan gelicek ona yemek hazırlayamıyorum yaniana kuzusu :) yapışık ikizin yani :) kopamıyor senden zor oluyodur ev işleri felan
İnşallah kuzum bizim prensesler ne alemdeYaaa çok geçmiş olsun kuzuya inşallah hemen atlatır bi döküntü çıkmaz
yaaa kırk bin kere maşallah bal yanak :)) ısır annesi yanaklarınıtam bir prensesssss :)
Evet canım çok zor oluyor bazen büyük kızım okuldan gelicek ona yemek hazırlayamıyorum yani
Mama sandalyesine katıyorum ağlıyor örümceğe katıyorum kendini aşağı ittirmeye çalışıyor ana kucağına katıyorum kemerini yemeye çalışıyor
Şimdiki çocuklar çok fena çokkkk
Valla yatıyorlar heralde pek aktif değillerdi bir tekİnşallah kuzum bizim prensesler ne alemde
Ya aslında herkesi de görüyor ama kalabalığı sevmiyor annemin kaynanamın kimin kucağına giderse gitsin gözü bende kuzumunöyle valla zormuş kuzu allah kolaylığını versin sanabütün gün senden başka kimseyi görmüyorsa belki ondan sana çok alıştı
İnşallah kuzum bizim prensesler ne alemde
Ya aslında herkesi de görüyor ama kalabalığı sevmiyor annemin kaynanamın kimin kucağına giderse gitsin gözü bende kuzumun
Selam canımValla yatıyorlar heralde pek aktif değillerdi bir tekUmutdeniz4 uyanıktı
Canım sende gelsene sohbeteeeeeeUmutdeniz4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?