- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.201
Oh negüzel benimki en son hamileyken yardım etmiştiiyi kuzum işteyim :) akşama kayınvalidemler gelcekmiişev dağınık eşim erken gitcek evi temizlerse oh mis
sen ne yapıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh negüzel benimki en son hamileyken yardım etmiştiiyi kuzum işteyim :) akşama kayınvalidemler gelcekmiişev dağınık eşim erken gitcek evi temizlerse oh mis
sen ne yapıyorsun
İyiyim canımmm bende özledim ,kahvaltı yapıyoruz kızımla sen nasılsın napıyosun![]()

Ne kürü balımmafiyet olsun ponçikler forumda geziyorum kürlere bakıyorum napayım![]()
Oh negüzel benimki en son hamileyken yardım etmişti![]()

gunaydin caneGünaydın ponçikler![]()
Günaydın kuzumGünaydın ponçikler![]()
Hımm ozaman iş başka neyse bencede tadını çıkarhaha benimki hep yardım ediyor el mecbur neden çalışıyorum12 saat
işi bırksam elini sürmeyecek bugünlerin tadını çıkarayımm değilmi
![]()
Günaydın böcükgunaydin cane![]()
Günaydın kuzum![]()
Ne kürü balımm
Geçmiş olsun canım valla bende pko vardı ama tüp tıkanıklığı ile bilgim yok maalesef ,ama saracoglunu bir araştır.tüp tıkanıklığı kürleri :) tavsiyenz varsa alayım![]()
Geçmiş olsun canım valla bende pko vardı ama tüp tıkanıklığı ile bilgim yok maalesef ,ama saracoglunu bir araştır.

Soğan kürü dene birde kuzum .maydonoz kürü yaptım buharlı olanı özel bölgede kuruluk yaptı bidaha yapmadım
brokoli suyu içtim ardından aslanpencesi çayı içtim
bişi olmadı![]()
Soğan kürü dene birde kuzum .
AhahaYaaa evlat iste neler yaptırıyorbenim arkadaş çorba bilmezdi şuan çorbacıda güzel yapıyor
![]()
Ben yiğen aşkına maymun oluyorumAhahaÖyle valla evlat herşeyi yaptırırmış
![]()
calisiyormusun cnm ne isi:) bnmde esim bugun calismiyor onu bekliyorum uyansin kahvalti yapalimda anemlere gotursun beniiyi kuzum işteyim :) akşama kayınvalidemler gelcekmiişev dağınık eşim erken gitcek evi temizlerse oh mis
sen ne yapıyorsun
Yaa şanslısın benim hiç kardeşim yok bu yüzden yeğenim de yokBen yiğen aşkına maymun oluyorum![]()
Evlat herkesin yerini kaplar canımYaa şanslısın benim hiç kardeşim yok bu yüzden yeğenim de yok![]()
benimde ilk yiğen evdeki iki erkekte evlenmezse tek yiğen olacak