- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.201
Oh negüzel benimki en son hamileyken yardım etmiştiiyi kuzum işteyim :) akşama kayınvalidemler gelcekmiişev dağınık eşim erken gitcek evi temizlerse oh mis sen ne yapıyorsun
İyiyim canımmm bende özledim ,kahvaltı yapıyoruz kızımla sen nasılsın napıyosun
Ne kürü balımmafiyet olsun ponçikler forumda geziyorum kürlere bakıyorum napayım
Oh negüzel benimki en son hamileyken yardım etmişti
gunaydin caneGünaydın ponçikler
Günaydın kuzumGünaydın ponçikler
Hımm ozaman iş başka neyse bencede tadını çıkarhaha benimki hep yardım ediyor el mecbur neden çalışıyorum12 saat işi bırksam elini sürmeyecek bugünlerin tadını çıkarayımm değilmi
Günaydın böcükgunaydin cane
Günaydın kuzum
Ne kürü balımm
Geçmiş olsun canım valla bende pko vardı ama tüp tıkanıklığı ile bilgim yok maalesef ,ama saracoglunu bir araştır.tüp tıkanıklığı kürleri :) tavsiyenz varsa alayım
Geçmiş olsun canım valla bende pko vardı ama tüp tıkanıklığı ile bilgim yok maalesef ,ama saracoglunu bir araştır.
Soğan kürü dene birde kuzum .maydonoz kürü yaptım buharlı olanı özel bölgede kuruluk yaptı bidaha yapmadım
brokoli suyu içtim ardından aslanpencesi çayı içtim
bişi olmadı
Soğan kürü dene birde kuzum .
AhahaYaaa evlat iste neler yaptırıyorbenim arkadaş çorba bilmezdi şuan çorbacıda güzel yapıyor
Ben yiğen aşkına maymun oluyorumAhahaÖyle valla evlat herşeyi yaptırırmış
calisiyormusun cnm ne isi:) bnmde esim bugun calismiyor onu bekliyorum uyansin kahvalti yapalimda anemlere gotursun beniiyi kuzum işteyim :) akşama kayınvalidemler gelcekmiişev dağınık eşim erken gitcek evi temizlerse oh mis sen ne yapıyorsun
Yaa şanslısın benim hiç kardeşim yok bu yüzden yeğenim de yokBen yiğen aşkına maymun oluyorum
Evlat herkesin yerini kaplar canımYaa şanslısın benim hiç kardeşim yok bu yüzden yeğenim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?