- 2 Ocak 2019
- 268
- 387
- 18
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.221
HahahEvlat herkesin yerini kaplar canımbenimde ilk yiğen evdeki iki erkekte evlenmezse tek yiğen olacak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahEvlat herkesin yerini kaplar canımbenimde ilk yiğen evdeki iki erkekte evlenmezse tek yiğen olacak
![]()
İnşallah canım ama şimdiki erkekler pek özgürlüğüne düşkün :)HahahHayırlısıyla onlar da evlenir inşallah
![]()
İnan bende öyleydim hiç evleneceğimi düşünmüyordum ama kader işte biri çıktı ve hoop ben nikah masasındaİnşallah canım ama şimdiki erkekler pek özgürlüğüne düşkün :)
Kısmet gelince dilin bağlanır hayır diyemezsin der eskiler seninkisi öyle olmuşİnan bende öyleydim hiç evleneceğimi düşünmüyordum ama kader işte biri çıktı ve hoop ben nikah masasında![]()
Duamdasın. Canımmm ,inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir kuzumama aslan pençesi çayını içtim ya yumurtlamayı arttırdı kuzum bence. onu kullanmak lazım yani işe yaradığını düşünüyorum :)
soğan kürüde taze içmek gerekiyor günde 2 kere sadece akşam içebilirim. o yüzden onu denemedim :)

Duamdasın. Canımmm ,inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir kuzum![]()

Ben çok kullanmadım canım birkaç defa anca yani ilk zamanlardı ,zaten yumurtam oluyomuşta atılım olmuyor demişti doktor. Bikez kimyasal gebeliğim oldu düştü, kızımdada hamileliğin 3.ayı falandı düşük riski yaşadım 1 ay kadar annemlerde kaldım sagolsunlar önüme getiriyordu yemegimi ,tuvalet banyo dışında fazla kalkmadım. Çok şükür Rabbime bize bagışladısağol canım benimsenin pkolar için denedin mi soğan kürü onada iyi geliyormuş

Ben çok kullanmadım canım birkaç defa anca yani ilk zamanlardı ,zaten yumurtam oluyomuşta atılım olmuyor demişti doktor. Bikez kimyasal gebeliğim oldu düştü, kızımdada hamileliğin 3.ayı falandı düşük riski yaşadım 1 ay kadar annemlerde kaldım sagolsunlar önüme getiriyordu yemegimi ,tuvalet banyo dışında fazla kalkmadım. Çok şükür Rabbime bize bagışladı![]()

nescafe içiyorum senKızlar ne yapıyorsunuzz
Afiyet olsun canım bende çay içiyorum :)nescafe içiyorum sen
Afiyet olsun canım bende çay içiyorum :)
Evet iyi ki olmuşKısmet gelince dilin bağlanır hayır diyemezsin der eskiler seninkisi öyle olmuş![]()
Sağol canım benim. Ne oldum regl sancısı çekiyorum valla sende ne var ne yok :)afiyet olsunn :) ne var ne çok
Sağol canım benim. Ne oldum regl sancısı çekiyorum valla sende ne var ne yok :)
Ay hadi hayırlısı canım Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)geçmiş olsun canım :) benim bitti yumurtlamadayım ya hayırlısı :)
Napiyorsunuz kizlar nobetci annenler yok mu burdan cikin gelinCiktik geldik