- 2 Ocak 2019
- 268
- 387
- 18
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.261
Fasulyemin karnımdahalay çekmesini izliyorumKızlar ne yapıyorsunuzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fasulyemin karnımdahalay çekmesini izliyorumKızlar ne yapıyorsunuzz
naptinda yoruldun kizz pazar gezmesimiAyy uyumuş minnoşş yerimm ❤Valla yoruldum bugün yatağıma attım kendimi gözler gidiyor bir bakayım hatunlar ne yapıyor dedim![]()
Hahaha o ne demek kızzzFasulyemin karnımdahalay çekmesini izliyorumSen napıyosun :)
sut almisdi esim yogurt mayaliyayim dedim bide annemlerden geldimya birseyler getrdim onlari yerlestirecem cnmBu satte ne işi kuzum
yani karnindaki bebisin hareket etmesiniHahaha o ne demek kızzz![]()
Iıııı şeyyyy sevdiceğimle alışverişe gittikteee birazzzznaptinda yoruldun kizz pazar gezmesimi![]()
hadiyaa gecmis olsun cnm neden enfeksiyon kapmiskiiBende yiğenle uğraştım kuzum enfeksiyona bağlı tüm vücudunda kızarıklık oldu hastaneye yatırdıkçamaşır var onları asmaya gidiyorum şimdi de
Allah'ım yaa tahmin ettimde emin olamadım bekarlik iste naparsin hahaha bende yediği fasulyemi dokundu yoksa diyorum ahh ne cahilimmyani karnindaki bebisin hareket etmesini![]()
Bebeğime fasulye lakabı taktımHahaha o ne demek kızzz![]()
oyy eguzel tadini cikar en guzel zamnlarIıııı şeyyyy sevdiceğimle alışverişe gittikteee birazzzz![]()
gebelik takvimide var kuzum ama dedigin gibi bekarlikk ne bilcenAllah'ım yaa tahmin ettimde emin olamadım bekarlik iste naparsin hahaha bende yediği fasulyemi dokundu yoksa diyorum ahh ne cahilimm![]()
Ayyy Allah iyiliğini versin yaBebeğime fasulye lakabı taktımÇok hareketli hiç durmuyor bende bu yüzden halay çektiğini düşünüyorum
![]()
Kıskançlıklarından tadını çıkaramıyoruz ki bir şeyinoyy eguzel tadini cikar en guzel zamnlar![]()
Vay vay vayyy öğreneceğim çok şey var desenegebelik takvimide var kuzum ama dedigin gibi bekarlikk ne bilcenama ögren lazim olcak
![]()
kim kiskanyormus benim kuşumuKıskançlıklarından tadını çıkaramıyoruz ki bir şeyinamaa yinede güzel meleğimmm
![]()

tabiisii ilk önce onemli olan evlende gerisi kolay gerci tadini cikar bosver 1 2 sene dahaVay vay vayyy öğreneceğim çok şey var deseneöğretirsiniz artikk inşallah
![]()
AhahahaAyyy Allah iyiliğini versin yaAllah'ım korusun kaç aylık fasulyen annesi
böyle diyince de pek garip oldu ya hahahah
Valla kuzum ne oldu bilmiyorum tamam hep vardı biraz ama son dönemlerde bir garipleşti bunaldım ya niye böyle oldu bilsemkim kiskanyormus benim kuşumu![]()
ne konuda kiskanclik yapiyor mesela ne diyorValla kuzum ne oldu bilmiyorum tamam hep vardı biraz ama son dönemlerde bir garipleşti bunaldım ya niye böyle oldu bilsem![]()
Oyyy maşallah maşallahAhahahaBen 1 buçuk haftalıkken öğrendim hamile olduğumu bu yüzden fasulye dedim öyle de kaldı
6 aylık oldu
![]()