Ay hayırdır inşallah neyi var? Sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen
Sağol canım vücutta yerde kızarıklık oldu damar enfeksiyonu dedi doktor ama kanda veya idrarda birşey çıkmadı işleri hallettim uzandım valla canım sen neler yapıyorsun

ne konuda kiskanclik yapiyor mesela ne diyor
Bak mesela normal kot pantolon giydim üzerine mont spor ayakkabı falan beni daha gördü aşkım Allah'tan sade giyin dedim böyle niye özenmişsin güzelleşmişsin diyor avm deyiz niye o tarafa dikkatli baktın bir şeymi oldu diyor kıyafetimden tutt konuştuğumdan her şeyime illa bise buluyor

Sağol canım vücutta yerde kızarıklık oldu damar enfeksiyonu dedi doktor ama kanda veya idrarda birşey çıkmadı işleri hallettim uzandım valla canım sen neler yapıyorsun
Ay damar enfeksiyonu neymiş neler öğrenecez daha çok geçmiş olsun ne yapayım bende alışveriş yaptım pantolon aldim birde t shirt regl oluyorum sancim arttı kk ya bakayım uyuyayım dedim

ayni benimki dun anemlere gidyoz mahallede eski erkek cocukluk arkadaslarim var önde esim gidiyor ben arkada onu gorunce durdu bana bakti önüne bak diyo bakyom zaten dedim

Ay damar enfeksiyonu neymiş neler öğrenecez daha çok geçmiş olsun ne yapayım bende alışveriş yaptım pantolon aldim birde t shirt regl oluyorum sancim arttı kk ya bakayım uyuyayım dedim
Üstünde eskisin kuzum nane kekik çayı sancıya iyi geliyor kuzum tecrübeyle sabit

Bunaltıyor bir yerden sonra saçma saçma şeyler huzur bozuyor sadece ya
katiliyorum cnm sora eve girdik evde ablamla eside vardi yok bunasil giyinme neden düzgün giymedin farkindaysan evden cikmadanda boleydim gordun bisey demedin simdi noldu dedim biraz tardisdik snirmi bozdu giti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…