- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.281
Hahah dimi amaa bir evleneyimdee gerisi kolayytabiisii ilk önce onemli olan evlende gerisi kolay gerci tadini cikar bosver 1 2 sene daha
MaşallahOyyy maşallah maşallahbenim ablam 4 aylıkken öğrendi oda çok hareketliydi maşallah şimdi 2 aylık yattığı yerden kafasını falan kaldırıyor karın kası yaptı valla seninki de öyle hareketli olcak demekk minnoşlarrr yaa
Sağol canım vücutta yerde kızarıklık oldu damar enfeksiyonu dedi doktor ama kanda veya idrarda birşey çıkmadı işleri hallettim uzandım valla canımAy hayırdır inşallah neyi var? Sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen
Ellerine sağlık kuzum yoğurdun evde mayalanmasından daha güzeli yoksut almisdi esim yogurt mayaliyayim dedim bide annemlerden geldimya birseyler getrdim onlari yerlestirecem cnm
insan o hareketleri cok ozluyor ya cok guzel bi duygu icinde bi melegin oldugnu bilmek hissetmek tarifi yokkBebeğime fasulye lakabı taktımÇok hareketli hiç durmuyor bende bu yüzden halay çektiğini düşünüyorum
Bak mesela normal kot pantolon giydim üzerine mont spor ayakkabı falan beni daha gördü aşkım Allah'tan sade giyin dedim böyle niye özenmişsin güzelleşmişsin diyor avm deyiz niye o tarafa dikkatli baktın bir şeymi oldu diyor kıyafetimden tutt konuştuğumdan her şeyime illa bise buluyorne konuda kiskanclik yapiyor mesela ne diyor
Ayy olsun olsun annesii maşallah ona daMaşallahHahah muhtemelen öyle olcak
Doğarken enfeksiyonlu doğdu canım anneden kapmış doktor onun tetiklediği bir durum olabilir dedi ama net birşey de söylemiyorlar yarın bide cildiye görecekhadiyaa gecmis olsun cnm neden enfeksiyon kapmiskii
aynen en sagliklisi canim tabi koydekiler gbi olmuyor sute karisim yapiyorlar yagini kaymagibi alip satiyolar isteEllerine sağlık kuzum yoğurdun evde mayalanmasından daha güzeli yok
cok gecmis olsun cnm ya önemli birsey degildir umarim cabucak atlatir bebeklerimiz hasta olmasinlarDoğarken enfeksiyonlu doğdu canım anneden kapmış doktor onun tetiklediği bir durum olabilir dedi ama net birşey de söylemiyorlar yarın bide cildiye görecek
Ay damar enfeksiyonu neymiş neler öğrenecez daha çok geçmiş olsunSağol canım vücutta yerde kızarıklık oldu damar enfeksiyonu dedi doktor ama kanda veya idrarda birşey çıkmadı işleri hallettim uzandım valla canımsen neler yapıyorsun
iy ozman bn simdi bekar olmak icin neler yapmazdimkiHahah dimi amaa bir evleneyimdee gerisi kolayyaynen var daha 1 2 sene balımm
Niye kiziy ozman bn simdi bekar olmak icin neler yapmazdimki
Herşeyde bir hile var canım ya ben köyden alıyorum bizim buralar birbirine çok yakın küçük yerin faydalarıaynen en sagliklisi canim tabi koydekiler gbi olmuyor sute karisim yapiyorlar yagini kaymagibi alip satiyolar iste
Aynen bi tanem hastanenin yarısı çocukcok gecmis olsun cnm ya önemli birsey degildir umarim cabucak atlatir bebeklerimiz hasta olmasinlar
ayni benimkiBak mesela normal kot pantolon giydim üzerine mont spor ayakkabı falan beni daha gördü aşkım Allah'tan sade giyin dedim böyle niye özenmişsin güzelleşmişsin diyor avm deyiz niye o tarafa dikkatli baktın bir şeymi oldu diyor kıyafetimden tutt konuştuğumdan her şeyime illa bise buluyor
Bunaltıyor bir yerden sonra saçma saçma şeyler huzur bozuyor sadece yaayni benimkidun anemlere gidyoz mahallede eski erkek cocukluk arkadaslarim var önde esim gidiyor ben arkada onu gorunce durdu bana bakti önüne bak diyo bakyom zaten dedim
yaa dimi burda oyle yok malesef sehrin gobegi koylerde hersey organik en guzeli koyde yasamanin en guzel yaniHerşeyde bir hile var canım ya ben köyden alıyorum bizim buralar birbirine çok yakın küçük yerin faydaları
Üstünde eskisin kuzumAy damar enfeksiyonu neymiş neler öğrenecez daha çok geçmiş olsunne yapayım bende alışveriş yaptım pantolon aldim birde t shirt regl oluyorum sancim arttı kk ya bakayım uyuyayım dedim
katiliyorum cnm sora eve girdik evde ablamla eside vardi yok bunasil giyinme neden düzgün giymedin farkindaysan evden cikmadanda boleydim gordun bisey demedin simdi noldu dedim biraz tardisdik snirmi bozdu giti.Bunaltıyor bir yerden sonra saçma saçma şeyler huzur bozuyor sadece ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?