- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.301
Sırf tayin işine bu yüzden sıcak bakmıyorum alışmışım bit kadar şehreyaa dimi burda oyle yok malesef sehrin gobegi koylerde hersey organik en guzeli koyde yasamanin en guzel yani
rabbim kotusunden korusun ya insallah cabucak iylesirAynen bi tanem hastanenin yarısı çocukkıyamam hepsinde bir serum
Sağol canım benimÜstünde eskisin kuzumnane kekik çayı sancıya iyi geliyor kuzum tecrübeyle sabit
ne isi yapiyordunki cnmSırf tayin işine bu yüzden sıcak bakmıyorum alışmışım bit kadar şehre
iste bak kiskanclik kisitlana fln bekarlik özgürlük cik gez toz istedigin gibi giyin kusan oh missNiye kizkötümü ki evlilikk
Ayy gereksiz kıskançlıklar hepsinde var kuzum kendini üzdüğüne değmezkatiliyorum cnm sora eve girdik evde ablamla eside vardi yok bunasil giyinme neden düzgün giymedin farkindaysan evden cikmadanda boleydim gordun bisey demedin simdi noldu dedim biraz tardisdik snirmi bozdu giti.
Allahalla kaç sene birliktesin artık nasıl giyindiğini ettiğini bilmesi gerekiyor doğal olarak hala böyle şeyler için tartışıyorlar ne garip ya.katiliyorum cnm sora eve girdik evde ablamla eside vardi yok bunasil giyinme neden düzgün giymedin farkindaysan evden cikmadanda boleydim gordun bisey demedin simdi noldu dedim biraz tardisdik snirmi bozdu giti.
Amin canımrabbim kotusunden korusun ya insallah cabucak iylesir
Hahahaha bu acıdan bakınca öyle görünüyor evettiste bak kiskanclik kisitlana fln bekarlik özgürlük cik gez toz istedigin gibi giyin kusan oh miss
Nane(kurusu daha iyi oluyor) ve kekiği beraber beş dakika kadar kaynat canım az limon sık iç. Kekik ve nane miktarı sana kalmış göz kararı atSağol canım benimAy yarın yaparim o zaman muhtemelen yarın sancıyla uyanırım daha çok. Nasıl yapılıyor canım
Tamamdır canım çok sağolNane(kurusu daha iyi oluyor) ve kekiği beraber beş dakika kadar kaynat canım az limon sık iç. Kekik ve nane miktarı sana kalmış göz kararı at
Rica ederim canım şifa olsunTamamdır canım çok sağol
toplamda 7 sene evleneli 4 bcuk sene oldu orda enisdem vardi bekarken enisdemle arkadasdik biz yani ablam ben enisdem bide enisdemin bi arkisi vardi 4umuz arkadasdik oyuzden esimde biliyo bunu ondan kiskaniyi dengesiz iste amannnAllahalla kaç sene birliktesin artık nasıl giyindiğini ettiğini bilmesi gerekiyor doğal olarak hala böyle şeyler için tartışıyorlar ne garip ya.
Kesinlikleinsan o hareketleri cok ozluyor ya cok guzel bi duygu icinde bi melegin oldugnu bilmek hissetmek tarifi yokk
25.haftadasin sanirim 28 den sora daha cok hisedeceksin balik gbi ordan oraKesinlikleBide ilk hamileliğim
24+3 deyim şuan25.haftadasin sanirim 28 den sora daha cok hisedeceksin balik gbi ordan ora
inan gittikce artiyor bazen boyle bitarafa toplancak orasi şiscek bazen ordan ora kaycak flan en guzel haftalarin tadini cikar cnm saglikla gelsin s24+3 deyim şuanHahah şuan bile içim tuaf oluyor o zaman ne yaparım bilmiyorum
İnşallah canım benim teşekkür ederiminan gittikce artiyor bazen boyle bitarafa toplancak orasi şiscek bazen ordan ora kaycak flan en guzel haftalarin tadini cikar cnm saglikla gelsin s
mutlu gunu bizimle paylasirsin artikİnşallah canım benim teşekkür ederimSabırsızlıkla bekliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?