- 2 Ocak 2019
- 268
- 387
- 18
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.321
Tabikiii büyük bir zevklemutlu gunu bizimle paylasirsin artik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikiii büyük bir zevklemutlu gunu bizimle paylasirsin artik![]()
Merhaba kuzum bende bikacgun yogundum sen nasılsın bakım
Hoşgeldin kuzum ♥İyi geceler canım❤❤
![]()
Merhaba kuzum bende bikacgun yogundum sen nasılsın bakım
Baya olmuş kuzum ama neler yaptın bakim kuzum5 aydır siteden uzaktım, biraz kendimi dinledim. Sizi özledim geldim![]()
Hoşgeldin kuzum uyudilar heral oan:))Herkez nereye gidiyor bana da soyleyin![]()
Özledim seni kuzum.Napiyosun beybisi
Ahaha senin adına çok sevindim ama mutlu olamana onuda verirsin inşallah bende baya sistim diyete gorcem kendimce kismam lazim bogazi göbek erimesi için.Iç huzurumu buldum. Daha bireyseldim daha anlayışlı oldum. Olgunlastim galiba. Eşimle mutluyuz çok şükür. Kaynanamla sorunlarım çözüldü, çok şükür Allah'a. Değişmeyen tek şey hala diyetteyim ve kilom hala aynı![]()
Ahaha senin adına çok sevindim ama mutlu olamana onuda verirsin inşallah bende baya sistim diyete gorcem kendimce kismam lazim bogazi göbek erimesi için.
Insallah kuzum bemdede iyi aile sorunları şükür inis çıkış derken gidiyor hersey yolunda.Verelim inşallah beraber![]()
O iniş çıkış hayatin tuzu biberiInsallah kuzum bemdede iyi aile sorunları şükür inis çıkış derken gidiyor hersey yolunda.
Bi tanen anca geldim kuzum sen nasılsın.
Kalabalikti basim misafor koylerde yazamadim kiz ama yarın bekliyom hepinizi.
Ben geldimmmHımm tamam ozaman ona laf yok![]()
Aminn canim amin senin çocuk varmiydi.O iniş çıkış hayatin tuzu biberiRabbim daha büyük dertlerden korusun ❤
Aminn canim amin senin çocuk varmiydi.O iniş çıkış hayatin tuzu biberiRabbim daha büyük dertlerden korusun ❤