- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.681
Hayırlı kandiller canım seviliyorsunHayırlı kandiller canlarım tüm güzel dualarımızın kabul olması dileği ile seviyorum sizi..
E sen ceyhanlı olmuşsun artıkEvet duydum da nerede olduğunu bilmiyorum tam olarak pek kozana gitmem ceyhandayız 24 yıldır ben 25 yaşındayım düşün
E sen ceyhanlı olmuşsun artık
Ekim gibi gidicez canım. Inşallah gezebiliriz. En çok dağılcağı ve kebabı özledim.Aynen ama ben Karaisalılıyım diyorum çok güzel orası eğer gelirseniz Adanaya gidip gezmeni tavsiye ederim Karaisalıyı
Evet çok güzel dağılcakEkim gibi gidicez canım. Inşallah gezebiliriz. En çok dağılcağı ve kebabı özledim.
Naptın canım geldi mi gördün müiHayırlı kandiller kızlar
Çin pazarlarında oluyor canım züccaciye de falanyarin da sarma sararim oyle vakit geciririmbisey sorucam evinize vitrine falan dekoratif seyleri nerden aliyosunuz
Daha gitmedim markete hafta sonu gidecem dün kendisi gitmiş annemden laf arası öğrendim keşke gitseydimNaptın canım geldi mi gördün müi
Tamam canımEvet çok güzel dağılcakama dediğim gibi Karaisalı da çok güzel kapıkaya kanyonu, varda köprüsü(alman köprüsü), 9 oluk vb yerler var çok güzel gezmenizi tavsiye ederim
Yada ben bugün gidiyorum şans dileyinnn çıksın karşımaNaptın canım geldi mi gördün müi
Yaa bak işte geliyor seni görmek için büyük ihtimalle inşallah karşılarsın bugün bol bol dua et kandil bugün kabul olur inşallahYada ben bugün gidiyorum şans dileyinnn çıksın karşıma
Kesinlikle vakit fırsat bulursanız kesinlikle gidinTamam canımdeğerlendiririz oraları da ❤ teşekkür ederim
Ben ama şimdi kalkıp dereotlu poğaça yapıcam dereotu var evde çürümesin diyeKızlar napiyonuzkimler koltuğuna yayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?