- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.701
burdayim kuzu nbrbalbocuuu nerelerdesin kiz
Geldim de gelir inşallah oda dua ediyorummYaa bak işte geliyor seni görmek için büyük ihtimalle inşallah karşılarsın bugün bol bol dua et kandil bugün kabul olur inşallah
Ben geldimmhuu huuuuu kimse yokmuu
hosgeldin cnm nasilsinBen geldimm
bnde kizla ugrasyom herzmanki gbii. makarna yarismasinda mantia yapilabilyo bilyon dmiKus lan oynuyom bebisim sen nasılsın ballim
Hadi inşallah gelirse de panik olmaGeldim de gelir inşallah oda dua ediyorumm
Bilmiyordum kuzumbnde kizla ugrasyom herzmanki gbii. makarna yarismasinda mantia yapilabilyo bilyon dmi
KuzummHadi inşallah gelirse de panik olma
CanıımmKuzumm
baslik degisdi makarna ve manti olduBilmiyordum kuzum
Napiyon kuzumCanıımm
Ozaman varya işler değişir yanu menuler belli bizim mantilar onde olur.baslik degisdi makarna ve manti oldu
bencede ama belli olmaz tabi bu islerOzaman varya işler değişir yanu menuler belli bizim mantilar onde olur.
Yemek yaptım eşimi bekliyorum sen napıonNapiyon kuzum
Bende simdi evi spurdum ortuleri sercem az bulasik var onu yikiycam yemek vardi keyif kahvesi icecem ne yemek yaptin bakem gülüm.Yemek yaptım eşimi bekliyorum sen napıon
Aynen bakalım ne olcak sen ne yemek yaptin bakem.bencede ama belli olmaz tabi bu isler
Buzluğa bezelye atmıştım yazdan onu pişirdim kuzum kolay gelsin sana daBende simdi evi spurdum ortuleri sercem az bulasik var onu yikiycam yemek vardi keyif kahvesi icecem ne yemek yaptin bakem gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?