- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.721
Afiyet olsun kuzum bende dunden var bigün ev isleri az topla üsten falan derken bitti şükür geliyorm koyy sohbet edecuguzz:))Buzluğa bezelye atmıştım yazdan onu pişirdim kuzum kolay gelsin sana da
Gel kuzum edelimAfiyet olsun kuzum bende dunden var bigün ev isleri az topla üsten falan derken bitti şükür geliyorm koyy sohbet edecuguzz:))
esim mesaide kendime gore tavuklu karnabahar yapicam cnmAynen bakalım ne olcak sen ne yemek yaptin bakem.
Kolay gelsin canım mmm çok severimBen ama şimdi kalkıp dereotlu poğaça yapıcam dereotu var evde çürümesin diye
Geldim kuzumhuu huuuuu kimse yokmuu
Herif olmayınca yiyemiyom ben bişey istahim kaciyiesim mesaide kendime gore tavuklu karnabahar yapicam cnm
Yeni duydum kız kaybettim benbnde kizla ugrasyom herzmanki gbii. makarna yarismasinda mantia yapilabilyo bilyon dmi
Gel yiyelimKolay gelsin canım mmm çok severimbnde mercimek köftesi yapicam birazdan ama totom kaldıramıyorum
Yavaş yavaş umudumu kaybediyorum 2 saat sonra eve gidecem daha gelmediHadi inşallah gelirse de panik olma
VallaYavaş yavaş umudumu kaybediyorum 2 saat sonra eve gidecem daha gelmedi
Sosyal medya kullanmıyorum ki ben zaten sadece adını biliyorum dün gelmiş alışveriş yapmış baya annemle sohbet etmiş bugün niye gelmedi kiVallaneyse bakalım yarın gelir belki adını falan biliyorsun sosyal medyadan eklesen
bnde bi yemek yapamadim surekli uyaniyor puffGeldim kuzumkızı banyo yaptırdım şimdi yatıyorum yemek yapicam huhuuu bir sürü iş
Hergün gitsem dikkat çekerim diye mi düşünüyor acabaSosyal medya kullanmıyorum ki ben zaten sadece adını biliyorum dün gelmiş alışveriş yapmış baya annemle sohbet etmiş bugün niye gelmedi ki
makarna aldin dmi senYeni duydum kız kaybettim ben
Acaba oda mi umudunu kesti dün göremeyince durmuş çünkü burada bayaHergün gitsem dikkat çekerim diye mi düşünüyor acaba
Bence gelecektir dediğim gibi hergün gelmekten çekiniyordur yanlış anlaşılmamak için hemen kaybetme umudunu benim eşim markette çalışıyordu ben onu görmek için iki güne bir giderdim ki evimden çookkk uzaktaydı sadece su çikolata alır çıkardım öyle öyle tavladım adamı bende hergün gitmezdim yanlış anlaşılmamak içinAcaba oda mi umudunu kesti dün göremeyince durmuş çünkü burada baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?