Film izlicez hazırlık yapıyorum çay poğaça falan foto atim dedim ama benim tlfdan atamıyorum mobilden mi olmuyor anlamıyorum anca bilgisayar dan oluyor profil resminide öyle yaptım sen napıyon
Telefindan telofina değişiyor ben tv izl iyom esimi bekliyom aciktimda . Ohhh ellerine sağlık kuzum afiyet olsun.

Hayırlı akşamlar napiyonuz
Beni sorarsanız patlamak üzereyim çok yedim şiştim valla ya ramazan da neydcm bilmiyom

Hafta sonu çok geç değil mi
Goremedin yani bugun inşallah göreceksin inanıyorum kuzum
Belki haftaiçi işten gelemez hafta sonu iki gün orada olurum denk gelme ihtimalimiz daha yüksekte canım çok sıkıldı valla umutsuzluğa kapıldım kendi kendime mi gelin güvey oldum diye düşünüyorum ama oda geliyordu yani benden önce çok sık gelmiyormuş bilmiyorum kızlar

Canım sakin ol sabırlı ol zamanı vardır daha

T Tatlianne20 Tulparr
Kızlar size bir sorum olacak malum havalar bozuk bende inanılmaz üşütmüşüm kızsal bölgeyi. Bipolar tedavisi gördüğüm için kafama göre ilaç içmek istemiyorum sizin kullandığınız doğal bir çözüm var mı

Soğan kürü iltihabı güzel söküyor bide kekik ve nane kaynatıp içebilirsin veya maydanoz iltihap söker bunlar hep
7 senelik evliyim canım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…