- 4 Haziran 2018
- 267
- 283
- 23
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.781
Sicak su torbasıT Tatlianne20Tulparr
Kızlar size bir sorum olacak malum havalar bozuk bende inanılmaz üşütmüşüm kızsal bölgeyi. Bipolar tedavisi gördüğüm için kafama göre ilaç içmek istemiyorum sizin kullandığınız doğal bir çözüm var mı
Şuanda açım zaten akşam yemeği yemedim. Espri yapıyorum da 21 yaşındayım daha zamanım varKaç yaşındasın ki
Bence de daha zamanı varŞuanda açım zaten akşam yemeği yemedim. Espri yapıyorum da 21 yaşındayım daha zamanım varsen kaç yaşındasın
Aynen yapıcam şuan çok feciyimmSicak su torbası
Gecmis olsun dikkatt havalar fenaAynen yapıcam şuan çok feciyimm
Bende gidiyordum 19 da köprüden son anda döndüm manyak çıktı işte ocakta nişanı attımBence de daha zamanı varbana bakma ben erkencilerdenim 25 yaşındayım
Valla Allah yüzüne bakmış erkenden fark etmişsin çok şükürBende gidiyordum 19 da köprüden son anda döndüm manyak çıktı işte ocakta nişanı attım
2 yıl sonra anladım allahtan nikâhı ertelemiştim yaani. Ay maşallah çok daha mutlu olun inşallahValla Allah yüzüne bakmış erkenden fark etmişsin çok şükür
Benim kocam iyi yaa Allah razı olsun ondan
Teşekkür ederim canım benim hiç sorma yaGecmis olsun dikkatt havalar fena
İnşallah sende çok mutlu olursun Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağol2 yıl sonra anladım allahtan nikâhı ertelemiştim yaani. Ay maşallah çok daha mutlu olun inşallah
Amin kuzum inşallah karşıma düzgün birisi çıkar gerçi birine göz koydum da onuda yakalayabilene aşkolsunİnşallah sende çok mutlu olursun Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağol
Yakalarsın o yakalatacak kendini benceAmin kuzum inşallah karşıma düzgün birisi çıkar gerçi birine göz koydum da onuda yakalayabilene aşkolsun
Hepberaber görecez bakalım neler olacakkYakalarsın o yakalatacak kendini bence
Aynen merakla bekliyorum bendeHepberaber görecez bakalım neler olacakk
Hayırlı geceler, naber canım? :)Hayirli geceler prensesler ♥
Hayırlı geceler tatlımmHayirli geceler prensesler ♥
hayirli kandiller❤Iyi aksamlar hayirli kandiller kizlarrr
Yeni gördüm kuzumOh afiyet olsun kuzim ne yemegi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?