- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.801
Bnde bir turlu sevemedim o programıEvliyim çocuk yok canım
Sevmiyorum ya o programı
Dimi samimi gelmiyor banaBnde bir turlu sevemedim o programı
Kuzum ben soğan maydanoz kürünu çok seviyorum bnde inanılmaz üşüttümT Tatlianne20Tulparr
Kızlar size bir sorum olacak malum havalar bozuk bende inanılmaz üşütmüşüm kızsal bölgeyi. Bipolar tedavisi gördüğüm için kafama göre ilaç içmek istemiyorum sizin kullandığınız doğal bir çözüm var mı
Samimiyeti bırak herkesin her yer ortadaDimi samimi gelmiyor bana
Eskiden bu yöntemle çocuk düşürürlermişSoğanı sabah aç karnına yapmalısın ama şimdi içeceksen eğer kekik veya nane kaynat iç bilemedin maydanoz kaynat iç
Ay aynı şeyleri düşünüyoruz yeminleSamimiyeti bırak herkesin her yer ortadatiksinc verici kadın i izliyordum o da bozdu kendini en iyisi bura
Evet iyi söktürürEskiden bu yöntemle çocuk düşürürlermiş
Ay aklın yolu birmis derler baksanaAy aynı şeyleri düşünüyoruz yeminlesalı günü yüzleşme vardı ne güzel onuda 4.bölümde bitirdiler kadını bırakmıştım ne güzel tekrar geri dönmek zorunda kaldım eşim fanatiği kadının deli adam benden çok bağımlısı dizinin
Babaannem demiştiEvet iyi söktürür
Evet eskiden düzensizdi içerdim evde hangisi varsa bir hafta içinde sökerdi bir de böğürtlen kökü var oda iyi söküyorBabaannem demiştidenedinnmi kuzum bn adet olamadım doğum sonrası bunu içtim sabah adet oldum
En sevdiğimÇin pazarlarında oluyor canım züccaciye de falan♥
Evet canım altindan kıymetliEn sevdiğimmarkalı bişeyler bakayım dedim ama aşırı pahalı ya avcum gada şeyler 500 tl falan
Ay aklın yolu birmis derler baksanabnde yüzleşmeyi izliyordum bukadar tesadüf fazla ama
Ocak batırır bunlar evini başına yıkar kocanla huzurunu kaçırır ömründen ömür çalar gereksiz pahalı olan herşeyden nefret ettim yineEvet canım altindan kıymetli
Onu ilk defa duydum nerde bulabiliriz aktarkarda varmıdır kiEvet eskiden düzensizdi içerdim evde hangisi varsa bir hafta içinde sökerdi bir de böğürtlen kökü var oda iyi söküyor
Var kuzum çok iyi geliyor adet sökmeyeOnu ilk defa duydum nerde bulabiliriz aktarkarda varmıdır ki
Bende soğan maydanoz yaptım limon sıktım içinede içtim bide çiğ maydanoz yedim ağrı geçti inşallah üşütme de geçer bir an önceKuzum ben soğan maydanoz kürünu çok seviyorum bnde inanılmaz üşüttümiyi geliyor sabaha ağrım kalmıyor bir hafta da zor attım gerçi
İnşallah canım soğan ağrı kesici özelliğe de sahip kaynayınca etkisini çabuk gösteriyor Allah acil şifalar versin kuzumBende soğan maydanoz yaptım limon sıktım içinede içtim bide çiğ maydanoz yedim ağrı geçti inşallah üşütme de geçer bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?