- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin aliyim bunu deniycemVar kuzum çok iyi geliyor adet sökmeye

Saol tatlım benim sende tez zamanda iyileşirsin inşallahİnşallah canım soğan ağrı kesici özelliğe de sahip kaynayınca etkisini çabuk gösteriyor Allah acil şifalar versin kuzum![]()
Öğle maratonundan şimdi çıkmış bulunmaktayım babamla kardeşime çökelek yap çorba ısıt okula yolla derken bir sigara molası verdim oturuyorum şekerim sen napıyorsun nasılsınNasılsınız kızlar![]()
Mersinli misin koz yoksaÖğle maratonundan şimdi çıkmış bulunmaktayım babamla kardeşime çökelek yap çorba ısıt okula yolla derken bir sigara molası verdim oturuyorum şekerim sen napıyorsun nasılsın![]()
Adanalıyım yarı arap yarı karadenizMersinli misin koz yoksa![]()
Adana da mı oturuyorsunuzAdanalıyım yarı arap yarı karadeniz![]()
O zaman nasıl adanalı oluyın kız yarı arap yarı karadenizAdanalıyım yarı arap yarı karadeniz![]()
Adana da mı oturuyorsunuzbende Adanalıyımmm
Biyolojik olarak öyleyim ama görüşürüm bi tık araplara benziyor konuşma tarzım falan alakası yok çünkü ben 13 yaşındayken boşandı bizimkiler annem işte başka biriyle evlendi öyle oldu yaniO zaman nasıl adanalı oluyın kız yarı arap yarı karadeniz![]()
Bütün adanalılar toplandık kızlar selaaam
Hahah evet öyle olduBütün adanalılar toplandık kızlar selaaam![]()
Adananın neresinden tatlımHahah evet öyle oldu![]()
Benimkiside biraz karışık yani benim annem adanalı babam urfalıAdananın neresinden tatlım![]()
Adananın neresinden tatlım![]()
Neresindensiniz ben ceyhandayımHahah evet öyle oldu![]()
Benimkiside biraz karışık yani benim annem adanalı babam urfalısayhandayım ben canım sen nerden
Ay bende karışık ilk yüreğirdi sonra seyhan oldu 1 ay sonra taşınacaz ama seyhan diyelim banadaNeresindensiniz ben ceyhandayım![]()
Ben uzakmışımAy bende karışık ilk yüreğirdi sonra seyhan oldu 1 ay sonra taşınacaz ama seyhan diyelim banada![]()
Ceyhana hiç gitmedim valla orayı başka bir şehir olarak görüyorumBen uzakmışım![]()
Kız sen eşini görmek için sakın merkezden ceyhana gidiyordum deme uzak mesafe dediğin bu muyduBen uzakmışım![]()