- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.421
Doğru söylüyorsun yok hergün düşünüp üzmüyorum kendimi ama konusu açılınca bi kötü oluyorum sürekli
Diyorum kendime zaten ya doğup da kaybetseydim ne yapardım diye o yüzden üzülmüyorun artık en azından çalışıyorum
Yaaaa uzakta mı ailenAay negüzel valla annemi özledim bende gitcem yakında inşallah
Yaaaaaaaaaa üfffffff hadi ya karşılaşın artıkBankadayım gelse de ben yokum bu sefer allahımm
Napiyonuz kuzum.♥Tatlım
Evet ya bir aşk yaşayacam denk gelmiyorrrrYaaaaaaaaaa üfffffff hadi ya karşılaşın artık
Uzanıyorum canın senNapiyonuz kuzum.♥
insallah olur cnm Alahtan ümit kesilmezYok canım yaa sebepsiz
Bizimki büyük aşk onunlakafan karışık :) azcık atlamasınyatarak sevin birbirinizi
Çok hareketli karnına vurmasın diyor kuzum onlarda korkuyorniye alma diyorki
Kızzzzz dikkatli ollll azıcık uzak sevişinÇok hareketli karnına vurmasın diyor kuzum onlarda korkuyor
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahEvet kuzum 7 senedir uğraşıyoruzsen
Senindemi sınavın var canımm iyii iyi çalış bakalım başarılarGelince gidemiyorum diye bu aralar girmiyorum. Sınavdan sonra bol bol geleceğim❤
Sağol kuzum. Rabbim hepimize yardım etsin ❤Senindemi sınavın var canımm iyii iyi çalış bakalım başarılar
Zor oluyor kuzum ya kendi evladım gibi cadıKızzzzz dikkatli ollll azıcık uzak sevişin
nezman kontrole gidicen cnmÇok hareketli karnına vurmasın diyor kuzum onlarda korkuyor
Bizimki büyük aşk onunlakucağıma alıp halay çekiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?